27.3 C
Travnik
Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024
NaslovnicaLifestyleThierry Henry je 15 godina u braku sa Sarajkom Andreom Rajačić, a...

Thierry Henry je 15 godina u braku sa Sarajkom Andreom Rajačić, a svoju privatnost nastoje čuvati

Nogometaš Thierry Henry je već 15 godina u braku sa Sarajkom Andreom Rajačić. Uprkos tome što njegov privatni život intrigira javnost, on o njemu rijetko kad govori.

Naime, Andrea i Thierry upoznali su se u Španiji, gdje je živjela njena sestra. Ubrzo su započeli ljubavnu vezu. Američki mediji su Andreu u tom periodu nazivali manekenkom, što joj je mnogo smetalo.

“Osoba sam koja jako drži do privatnosti i ne bih željela istupati s bilo kakvim izjavama. Znate i sami kako je s osobama poput Thierryja i pod kakvim su pritiskom javne osobe”, započela je.

Zatim je potvrdila glasine da se njih dvoje već neko vrijeme zabavljaju.

“Nisam se nikada bavila manekenstvom iako se to vrti po medijima, nego sam u Americi završila menadžment. Više od toga, posebno sada, ne bih željela otkrivati. Možda promijenim mišljenje nakon nekog vremena, ali zasad je tako”, rekla je ranije.

Udala se za Thierryja 2008. godine. Imaju troje djece: sinove Gabriela i Tristana i kćerku Tatianu. Nogometaš iz braka s Claire Merry ima kćerku Teu.

Andreina majka majka Tatjana je profesorica ruskog jezika, a otac Nebojša ugledni plastični hirurg, koji radi u Kuvajtu.

Izvor: klix

spot_img