14 C
Travnik
Srijeda, 22 svibnja, 2024
NaslovnicaCrna kronikaLopov u Brazilu ukrao mobitel na plaži, nije se dobro proveo kada...

Lopov u Brazilu ukrao mobitel na plaži, nije se dobro proveo kada ga je uhvatio UFC-ov borac

UFC borac Felipe Colares, inače majstor brazilske jiu-jitse, savladao je lopova na ulicama Brazila nakon što je ovaj opljačkao jednu djevojku na plaži i ukrao joj mobitel.

Kako je ispričao u objavi na društvenoj mreži Instagram, on je “posebnim tehnikama” uhvatio pljačkaša, i to nakon što se uvjerio da nije naoružan, nakon čega je sačekao dolazak policije i predao ga zbog ovog kaznenog djela.

“Vraćajući se s treninga, naišli smo na navodni napad na ženu na plaži. Vratio sam automobil i otišao kod djevojke da izvidim situaciju, a zapravo, nije se radilo o napadu, već o pljački. Moj prijatelji su vratili auto, nakon čega su vidjeli pljačkaša”, počeo je priču ovaj borac pa nastavio:

“Vidjevši da je nenaoružan, intervenisali smo i uspjeli ga uhvatiti te imobilizirati koristeći jiu-jitsu tehnike. Uspjeli smo uhvatiti kriminalca, žrtvi smo vratili mobitel, a danas imamo jednog pljačkaša manje na ulicama.”

Kako je napisao, bilo je sjajno sarađivati s policijom, a posebno napominje da ovakve poteze ne trebaju raditi ljudi koji “nisu spremni”.

“Bilo je sjajno sarađivati s policijom, koja se svakodnevno bori protiv ovih bandita.

Jedan od prisutnih savjetovao je ovom UFC-ovom borcu da bandita ubaci u jarak, umjesto što čeka policiju, no od toga na kraju nije bilo ništa. Riječ je o borcu koji je u UFC-u pobijedio u dva od pet mečeva.

Izvor: Klix

spot_img