22.2 C
Travnik
Nedjelja, 21 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleAndrewu Tateu policija oduzela luksuzne aute kojima se hvalio Greti

Andrewu Tateu policija oduzela luksuzne aute kojima se hvalio Greti

KONTROVERZNI influencer Andrew Tate, koji je prošlog tjedna uhićen u Rumunjskoj, ostao je bez kolekcije skupocjenih automobila.

Rumunjska policija zaplijenila je Tateu 11 automobila nakon što je uhićen zajedno s bratom i još dvojicom Rumunja. Sumnjiči ih se za trgovinu ljudima, silovanje i formiranje organizirane kriminalne skupine.

Tate Greti poslao popis svojih auta, ona mu brutalno odgovorila

Podsjetimo, Tate je na Twitteru ušao u sukob sa slavnom švedskom aktivisticom Gretom Thunberg. U prvom je tvitu objavio dio popisa svojih automobila i tražio od Grete da mu da svoju e-mail adresu kako bi joj poslao cijeli popis.

“Zdravo, Greta. Ja imam 33 automobila. Imam Bugattija, dva Ferrarija i to je tek početak. Daj mi svoj e-mail da ti pošaljem ostatak, kao i specifikacije koliko zagađuju okoliš”, napisao je Tate. Greta mu je na to odgovorila ruganjem, aludirajući na to da Tate ima maleni penis.

“Da, molim te, prosvijetli me. Pošalji na smalldickenergy@getalife.com”, napisala je Greta. Sukob se nastavio jer je Tate u sljedećem tvitu Greti poručio sljedeće: “Hvala ti što si preko svoje e-mail adrese otkrila svima da imaš mali penis. Cijeli svijet se pitao. I slažem se da si trebaš pronaći život.”

Uz to je objavio i video u kojem je dodatno napao Gretu.

Tate: Ne radim ovakve stvari često, ali…

“Kontroverza mi nije strana. Ne radim ovakve stvari često, ali sada, kada mainstream mediji prenose što sam poručio Greti o svojoj kolekciji automobila, moram se oglasiti. Napisala mi je svoju adresu e-pošte, ihavesmalldickenergy. Zašto si stavila takvu adresu? Čudno. Ne želim pogađati kojeg je ona spola. Ne ljutim se ja na Gretu.

Ona ne shvaća da je dio globalne matrice i misli da radi dobro. Netko ju je posjeo i naveo da uvjerava ostatak svijeta da je u redu da vas vaše vlade porezima odvode u siromaštvo, i to sve kako biste zaustavili toplinu sunca.

Ja sam je onda prozvao, a onda je globalna matrica uposlila svoje botove da komentiraju i lajkaju njezin retvit, prije nego što sam ja uspio reagirati. I ja bih sada trebao naučiti nekakvu lekciju iz toga da ona ima adresu smalldickenergy? Dobro došli u novu epizodu klaunovskog showa”, zaključio je Tate.

Izvor: Index

spot_img