19.7 C
Travnik
Subota, 15 lipnja, 2024
NaslovnicaBiHVijeće ministara BiH danas raspravlja o dodjeli Državne nagrade za sport

Vijeće ministara BiH danas raspravlja o dodjeli Državne nagrade za sport

Na dnevnom redu je i Prijedlog programa rada Agencije za pružanje usluga u zračnoj navigaciji Bosne i Hercegovine za 2023. godinu

Vijeće ministara BiH zasjeda danas, a na dnevnom redu između ostalog, nalazi se i Prijedlog odluke o obliku izjave o ispunjenju uvjeta Zakona o javnim nabavama u slučaju ograničenog postupka, pregovaračkog postupka s objavom obavijesti, pregovaračkog postupka bez objave obavijesti o nabavi i natjecateljskog dijaloga, kojeg je predložila Agencija za javne nabave BiH.

Bit će razmatrani i prijedlozi odluka o dodjeli Državne nagrade za sport Bosne i Hercegovine 2022. godine i visini jednokratne novčane nagrade za zaslužnog sportiste.

Na dnevnom redu je i Prijedlog programa rada Agencije za pružanje usluga u zračnoj navigaciji Bosne i Hercegovine za 2023. godinu, Prijedlog financijskog plana Agencije za pružanje usluga u zračnoj navigaciji Bosne i Hercegovine za 2023. godinu i Izvještaj o poslovanju Agencije za pružanje usluga u zračnoj navigaciji Bosne i Hercegovine koje uključuje Izvještaj nezavisnog revizora o reviziji za 2021. godinu, kao i Prijedlog odluke o najmanjem iznosu sredstava potrebnom za izdržavanje stranca za vrijeme namjeravanog boravka u Bosni i Hercegovini za 2023. godinu.

Početak sjednice planiran je u 10 sati.

Izvor: Avaz

spot_img