27.4 C
Travnik
Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024
NaslovnicaSportLuka, Lovro i Maro iz Kiseljaka postali su najslađe navijačke zvijezde

Luka, Lovro i Maro iz Kiseljaka postali su najslađe navijačke zvijezde

TEŠKO da ovih dana na Facebooku niste vidjeli fotografiju tate u hrvatskom dresu koji ispija pivo i njegovih trojice sinova koji piju mlijeko iz bočice pred utakmicu Hrvatske. Trojci iz Kiseljaka i njihov tata postali su apsolutni hit na Facebooku.

Luka, Lovro i Maro će na Valentinovo 2023. godine napuniti tek dvije godine, a već su navijačke zvijezde.

Sve je počelo nakon što se društvenim mrežama proširila fotka na kojoj dječaci u pidžamama i dresovima drže bočice mlijeka dok njihov tata ispija pivo prije utakmice Hrvatske i Brazila.

“Momci su krenuli na spavanje i supruga je predložila da napravimo jednu navijačku sliku, a ja sam odgovorio da su dečki umorni i nervozni i da nema šanse da ih uslikamo. Dok sam pravio mlijeko, pomislio sam, bila bi fora da pokušamo napraviti sliku na kojoj su oni s mlijekom, a ja uz pivu. Napravili smo sliku i objavili je, a ujutro su je mnogi portali objavili, na naše iznenađenje”, govori Vlatko.

Luka, Lovro i Maro, kaže nam njihov tata, jako su vesele bebe i njemu i njegovoj supruzi Martini nije teško nositi se sa svakodnevnim izazovima koje donosi rođenje tri bebe odjednom.

“Dobri su, zdravi, veseli, dobro jedu, dobro spavaju i što čovjek može još poželjeti? Bude borbe, ali i roditelji su uz nas tako da ide sve bez problema, možda napadnemo i tri seke, tko zna”, govori Vlatko.

Izvor: Index

spot_img