14 C
Travnik
Srijeda, 22 svibnja, 2024
NaslovnicaZanimljivostiNiste dovoljno hrabri za dramatično šišanje, ali dosadan vam je bob? Onda...

Niste dovoljno hrabri za dramatično šišanje, ali dosadan vam je bob? Onda je ovo frizura za vas

Želite kratku frizuru, ali se ne možete odlučiti između boba i pixie verzije?

Nova omiljena formula frizure je: Bob + Pixie = Bixie! Cool trend sada lako kombinira dva reza u jednom, a obožavaju ga i poznate mlade dame.

Uz bixie, ime govori sve: trendi frizura je duža od tipične pixie kratke kose i kraća od klasičnog boba. Za novu frizuru karakteristično je mnogo slojeva koji podsjećaju na ležernu čupavu frizuru, posebno u području vrata.

Gornji i prednji dio kose ostavljeni su s malo dužim pramenovima koji su nježno slojeviti za skladan prijelaz. Šiške s resama ili trendi šiške zavjese savršeno idu uz bixie.

Ako želite novi izgled s kratkom frizurom, ali se ne usuđujete odabrati radikalni pixie, bixie je savršen izbor za vas. Ova frizura naglašava područje brade, konture i jagodice te pristaje svakom obliku lica i strukturi kose.

Šišanje daje tankoj kosi više volumena, gustoj kosi više lakoće, a kovrčavoj kosi više strukture. 

Najbolja stvar kod bixieja jest što zahvaljujući svom slojevitom raspuštenom karakteru, frizura neće izgledati ravno ili dosadno čak ni bez stiliziranja. Efektne valove za dodatni volumen možete dočarati uvijačem ili peglom za ravnanje.

Za casual party look, gel će zadržati dužu gornju kosu frizure izvan vašeg lica, a ovo je također idealna frizura za predstojeće vruće ljetne dane!

Izvor: novilist

spot_img