‘Muž mi dopušta da cijeli dan budem doma i da si kupujem što želim, imam i čistačicu’

Majka dvoje djece iz SAD-a, Bridgette Hartt, se pohvalila kako joj njen muž sve dopušta te da su čak unajmili spremačicu. No brojni korisnici nisu bili oduševljeni njezinim načinom života

Bridgette Hartt je objavila video u kojem je svima obznanila kako se udala za muškarca iz svojih snova, a video je pregledan preko 200 tisuća puta.

Ona je majka dvoje djece i živi u SAD-u, a tvrdi je da je brak s njenim mužem jednak osvajanju jackpota te objasnila zašto je on čini tako sretnom.

U videu je Bridgette rekla: ‘Kada shvatiš da si u braku sa svojim najboljim prijateljem koji ti dopušta da ostaneš kod kuće bez ikakvog limita za kupovinu. I još uz to unajmite spremačicu kada ‘fly lady’ (leteća dama) metroda ne uspije. Također, dodala je da mu je ona i dalje privlačna čak i kad izgleda kao da se nije istuširala tjedan dana.

Nadalje, Bridgette je objasnila da je ‘fly lady’ metoda čišćenja kada postavite štopericu na 15 minuta i učinite onoliko koliko možete prije nego što se tajmer isključi.

Ovaj par je inače zajedno deset godina, u braku su šest i oboje su zadovoljni svojom trenutnom situacijom. No neki korisnici su rekli da je Bridgette ‘cijepljena od profinjenosti’ i da nije dobar izbor za svog partnera.

Bridgette shared in a candid video how lucky she felt to have her husband's support

Jedan korisnik je tako napisao: ‘Bez profinjenosti i nezrelo, da je moja kći ovo objavila bio bih užasnut. Vašem mužu bi trebalo biti neugodno’.

Na što je Bridgette odgovorila u videu rekavši: ‘Nitko nikad nije rekao da sam otmjena… Samo sam rekla da živim svoj san, odustani’.

Bridgette told trolls she was living the dream for having a supportive partner

Iako Bridgette možda ima sobaricu koja joj pomaže po kući, ona i dalje ima dvoje male djece za kojima mora trčati, a svaka mama zna koliko to može biti teško. Također je otkrila da je sama platila sobaricu novcem koji zarađuje na društvenim mrežama.

Iako je bilo nekih korisnika koji nisu bili impresionirani njezinim videom, jedan je napisao: ‘Dok te on ne napusti, a ti ne možeš učiniti ništa za sebe jer nemaš znanja. Iskoristi to vrijeme da i sebi stvoriš bogatstvo’.

Mnoge žene su se složile da je zaista ‘osvojila jackpot’ i bile su oduševljene sretnim parom.

– Ima li on brata? – upitala je jedna.

Druga je pak napisala: ‘Cijeli život te pripremaju za loše ljude, ali ne i za one dobre! Win-win’, piše The Sun.

Izvor: 24sata.hr

Prethodni članakNiko (Jozo) Franjić