Muškarac maskiran u policajca opljačkao trgovinu oružja u Čapljini nakon što je vezao prodavača

Muškarac maskiran u policajca danas je Čapljini opljačkao trgovinu naoružanja u ulici braće Radića, nakon što je pri ulasku uz prijetnju pištoljem radnika vezao ljepljivom trakom.

Glasnogovornik MUP-a HNK Ljudevit Marić nam je kazao kako se razbojništvo dogodilo oko 16 sati u trgovini naoružanja u Čapljini.

“Otuđena je veća količina V.O. pištolja, a za počiniteljem se traga”, kazao je Marić.

Navodno je razbojnik prerušen u policajca pri ulasku u trgovinu uz prijetnju pištoljem radnika natjerao da legne na pod i vezao ljepljivom trakom, te pokupio 25 pištolja različite marke i stavio u svoj ruksak, a potom pobjegao s mjesta događaja.

Cijeli slučaj policiji je prijavio zaposlenik trgovine naoružanjem B.B.(35), nakon što se uspio osloboditi, te kazao da je osoba koje je počinila razbojništvo nad njim imala policijsku odoru i masku.

Na mjestu događaja su uviđaj obavili pripadnici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Čapljina, a više detalja bit će poznato nakon što se provede detaljna istraga u kojoj će važan faktor imati i snimci gradskog videonazora kojim je pokriven kompletan Grad Čapljina.

Izvor: klix

Prethodni članakKoronavirus u reprezentaciji BiH: “Zmajevi” se vraćaju kući, propuštaju “Croatia Cup”
Sljedeći članakRadarske kontrole SBK/KSB, 06.01.2022.