11.8 C
Travnik
Utorak, 16 travnja, 2024
NaslovnicaBiHModrić pogodio gredu, Benzema ispisao povijest, Real uvjerljivo slavio

Modrić pogodio gredu, Benzema ispisao povijest, Real uvjerljivo slavio

REAL MADRID je kao domaćin pobijedio Valenciju 4:1 u utakmici 21. kola španjolske La Lige. Po dva gola zabili su Vinicius Junior i Karim Benzema, koji se tako upisao u povijest Real Madrida. Za goste je precizan bio Goncalo Guedes.

Prvi gol na utakmici postigao je Benzema, svoj 300. za klub, a zabio ga je u 43. minuti. Samo su četvorica igrača u povijesti Real Madrida zabila 300 ili više golova. Rekorder Cristiano Ronaldo (450), Raul (323) i Alfredo Di Stefano (308) napravili su to prije sjajnog francuskog napadača.

Dvije minute prije no što je Benzema realizirao najstrožu kaznu koju je izborio Casemiro, Luka Modrić je uzdrmao okvir gola snažnim udarcem s vrha kaznenog prostora.

Real pobjegao Sevilli na +8

Preostala četiri gola postignuta su u drugom dijelu susreta. Vinicius je bio precizan u 52. i 61. minuti za prednost od tri razlike, a Guedes je smanjio na 1:3 u 76. Konačan rezultat svojim je drugim golom na utakmici postavio Benzema u 88. minuti.

Luka Modrić igrao je do 70. minute, kada je umjesto njega u igru ušao Dani Ceballos.

Real Madrid je novom pobjedom, 15. u 21 kolu, stigao do 49. boda na ljestvici La Lige te kao lider sad ima osam bodova više u odnosu na drugoplasiranu Sevillu. Momčad za koju nastupa Ivan Rakitić ima dvije utakmice manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Izvor: index

spot_img