7.1 C
Travnik
Četvrtak, 18 travnja, 2024
NaslovnicaBiHRimac nudi 1.000 eura svakome ko preporuči radnika za njegovu firmu

Rimac nudi 1.000 eura svakome ko preporuči radnika za njegovu firmu

Mate Rimac objavio je na svom Facebooku kako je njegova kompanija Rimac Group u potrazi za velikim pojačanjima, a svako ko preporuči radnika bit će nagrađen sa čak 1.000 eura bruto.

“Kako širimo rad na projektima za mnoge globalne automobilske kompanije, širimo se i na svim nivoima. Svako ko uputi kandidata kojeg na kraju zaposlimo bit će nagrađen s 1.000 eura (bruto) – bez obzira na to jeste li zaposleni u Rimac Grupi ili ne”, napisao je Mate Rimac na Facebooku.

https://www.facebook.com/mate.rimac/posts/10227488478216146

Dalje je naglasio da za ovo zaposlenje traže stručnjake za nabavku i logistiku koji mogu preuzeti odgovornost za velike projekte.

“Upravljanje zahtjevima tako složenih projekata nije za početnike pa vas molimo da ne gubite svoje i naše vrijeme preporukama za nekvalifikovane ljude”, poručio je Rimac.

Mate Rimac je 33-godišnje inžinjersko čudo rođeno u Bosni i Hercegovini, i neko ko ne gaji iluzije o izazovima s kojima se suočava njegova industrija.

Danas se suočava s nečim što je možda najteži manevar koji je ikada morao izvesti – prelazak na električnu budućnost. Riječ je o čovjeku koji je preuzeo “volan” u Bugattiju i osnovao hrvatsku startup kompaniju Rimac Automobili.

Izvor: N1

spot_img