Mama tijekom trudnoće s blizancima dobila šokantnu vijest prilikom pregleda

ŽENA iz SAD-a ispričala je kako je ostala bez riječi kada je liječnik otkrio još jednu bebu tijekom njenog ultrazvuka, za koju je objasnio da je začeta 10 dana kasnije nakon blizanaca. Par je već imao kćer i kad su saznali da će dobiti blizance, bili su presretni. Međutim, ova vijest bila im je svojevrstan šok.

“Imate tri bebe unutra”, rekao je liječnik. “O moj Bože!” uzviknula je. Njezin zaručnik nije mogao vjerovati, rekavši: “Ovo je prvoaprilska šala, zar ne?”.

Prošlo je godinu dana, a sada je mama četvero djece, radi u marketingu, od tada je rodila trojke – sve djevojčice – i podijelila je konačno svoju priču na TikToku.

Raniji porod

“Trbuh mi je postao supervelik i onda su bebe odlučile izaći tri mjeseca ranije. Sljedećih 65 dana bilo je izuzetno teško dok su bile u inkubatoru. Kad smo konačno došli kući – najbolji dan u mom životu”, ispričala je.

“Volim ove djevojke i tako sam sretna što mogu ovo podijeliti s vama.”

Jedan gledatelj bio je iznenađen kako im je liječnik tu vijest priopćio nonšalantno. “Nije nas uopće pripremio”, odgovorila je mama. “I ponašao se kao da je to svakodnevna pojava.”

Još jedan od komentara bio je: “Mogao sam čuti kako je vaš muž hvatao dah”, dok je drugi dodao: “Novčanik bi mi iskočio iz džepa i počeo plakati za mnom.”

Izvor: index

Prethodni članakMožete postići da dječje vrijeme pred ekranima bude vrlo korisno na ova 4 načina
Sljedeći članakPas imao urnebesnu reakciju kad je vidio da sestra ne želi s njim podijeliti igračku