Ova žena ima 37 i čeka 12. dijete. Trudna je svake godine od 2008.

37-GODIŠNJA Courtney Rogers u slatkom je iščekivanju 12. djeteta. Trudna je svake godine od 2008., kad se udala za pastora Chrisa. 

Ovaj par iz Santa Fea već ima 11 djece: Clinta (11), Claya (10), Cadea (9), Callie (7), Casha (7), Colta (6), Casea (6), Calenu (4), Caydie (3), Coralee (2) i Caris (1). 

12. beba stiže u ožujku, a obitelj već štedi novac pa koriste platnene pelene i ne kupuju gotove grickalice, već za užinu jedu voće koje uzgajaju u vlastitom vrtu. 

Courtney je bila djevica kad se udala, a kontracepciju ne koristi jer, kako kaže, ne zna kako. 

“Ljudi nas ponekad osuđuju. Ne vole velike obitelji i smatraju da ne možemo brinuti o toliko djece. Nije me briga jer su to stranci koji nas uopće ne poznaju”, kaže za The Sun.

Svu djecu školuju kod kuće. Courtney je domaćica koja brine o farmi. Kaže da je oduvijek sanjala o tome da bude mama. 

“Htjela sam djecu, ali nisam imala specifičan broj. Suprug je predložio 10, toliko ih je imala njegova majka. Nakon 10 sam se i dalje osjećala mladom i imam osjećaj da je obitelj sa šest dječaka i šest djevojčica savršena”, dodaje. 

Nažalost, u ovih 13 godina Courtney je doživjela i tri pobačaja. 
“Obično ujutro doručkujemo oko 8 sati i onda školujem djecu do 11 ili 11:30. Tada čistimo i ručamo. Bebe onda idu spavati, a starija djeca moraju biti tiho. Poslije još učimo, obavljamo poslove na farmi, čistimo i večeramo. Djeca obično pogledaju crtiće i onda ih spremamo za spavanje. U krevetu su do 20 ili 20:30”, opisala je svoj dan. 
Sa životom je, ističe, sretna. Na hranu tjedno troši između 2500 i 3500 kuna. Za božićne darove i blagdansku odjeću planira izdvojiti između 14 i 20 tisuća kuna. 
“Božićno vrijeme nam je omiljeno u godini. Ne možemo ga dočekati”, zaključila je.

Izvor: index

Prethodni članakNapravite domaći pesto, odlično se slaže sa sirom i tjesteninom
Sljedeći članakPrirodni načini odčepljivanja nosa: Pomažu para od češnjaka, oblozi, ali i položaj spavanja