Mama dvoje djece u pet mjeseci skinula 27 kilograma pa otkrila kako

THESSY Batsinilas ponosno pokazuje svoju novu figuru. Ova 31-godišnja mama dvoje djece u pet mjeseci skinula je 27 kilograma pa transformacijom zadivila tisuće svojih pratitelja na Instagramu.

Promjenu je objavila fotografijom prije i poslije. Lijeva je nastala početkom godine, nedugo nakon što je rodila svoje drugo dijete. Dosegla je težinu od 80 kilograma, a onda bez drastične dijete i neodrživih treninga uspjela doći do 53 kilograma. Od cilja je dijele još 4 i pol kilograma. 

“Ponosna sam na sebe. Sve je moguće kad si predan”, napisala je. 

Batsinilas tvrdi da promjena ne bi bila moguća bez njezinog supruga Georgea, inače suvlasnika jedne fitness tvrtke koja je osmislila realne programe koje je lako slijediti. 
Plan se bazira na treninzima snage ili HIIT-u, u trajanju od 28 minuta. 
“Vrlo je lako ostvariti cilj jer su treninzi kratki i moguće ih je odraditi i uz djecu ili zgusnut poslovni raspored”, tvrdi. 

Osim toga, išla je i u šetnje, a jela je pet obroka u danu. 

“Oni su se sastojali od proteina, ugljikohidrata, vlakana i masti. Ništa nisam izbacivala. Dva od tih pet obroka zapravo su međuobroci, najčešće voće, orašasti plodovi i slično”, otkrila je. 

Izvor: index
Prethodni članakSvim psihopatima zajedničke su ove četiri karakteristike, tvrdi neuroznanstvenica
Sljedeći članakLjubav bodybuildera i punije žene pod povećalom: “Ljudi me pitaju kako sam privukla tako zgodnog muškarca”