Hranu za dijete pretvara u čaroliju: Od hrane radi likove iz filmova, igračaka i crtića

Na njenom tanjuru možete pronaći hranu u obliku Winnie Pooha, Malaca, Dame i skitnice, Grinča i malenog Yode. Ona koristi svježe, zdrave proizvode bez rafiniranog šećera. Sve boja povrćem ili prirodnih prahom

Laleh Mohmedi (35) ima sina Jacoba (6) i kćer Charlie (19 mjeseci). U svibnju 2015. pretvorila je sinove palačinke u zabavne likove iz crtića i sada to radi svakih nekoliko dana.

Ona od hrane radi zanimljive likove iz filmova, knjiga ili igračaka. 

– Jacob i ja volimo biti kreativni u kuhinji. Često razgovaramo o sastojcima i njihovim prednostima i manama. Na primjer, kad je imao 3 godine, pričali bismo o tome kako je kelj superhrana. Pitao bi zašto, a ja bih rekla ‘jer superjunaci to vole jesti’. Od tada obožava kelj – rekla je Laleh za Bored Panda.

Svoje zanimljive kreacije počela je objavljivati na Facebooku. Tamo je odmah dobila pozitivne reakcije drugih pa je odlučila inspirirati i druge roditelje ali na Instagramu. 

U roku od mjesec dana postali su viralni i privukli su medijsku pozornost iz cijelog svijeta. Tako su njezine kreacije završile u Time Magazin-u, Huffington Postu, The Today Show USA-u, Disney Channel-u u Australiji i mnogim drugima. 

Osim toga, pohvalili su ju i Martha Stewart i Ashton Kutcher, a Ellen DeGeneres je čak i podijelila umjetničko djelo koje je napravila u obliku nje.
– U posljednje dvije godine imali smo sreću raditi s nekim nevjerojatnim tvrtkama, uključujući Disney, Nickelodeon, Universal Pictures, Barcelona FC, Jamie Oliver, 20th Century Fox i mnoge druge – ispričala je Lelah.

Lelah nije ni pomišljala da će njene male kuhinjske kreacije pretvoriti se u posao s punim radnim vremenom.

Pri kreiranju koristi svježe, zdrave proizvode bez rafiniranog šećera ili konzervansa. Sve je obojeno povrćem ili prirodnih prahom poput aktivnog ugljena.

Pogledajte kako Lelah radi zdrave obroke u obliku likova:

1. Nebesa

2. Maleni Yoda

3. Venom

4. Spužva Bob

5. Dobby iz Harry Pottera
6. Zdravoljupci
7. Kung Fu panda
8. Malci

9. ET

10. Simba

Izvor: 24sata.hr

Prethodni članakBlagodati spavanja s kućnim ljubimcima: Ima ih daleko više nego što možete zamisliti
Sljedeći članakLjudi dnevno hodaju 1000 koraka više ako popiju kavu, tvrdi istraživanje