Zgodni glumac objavio fotku s plaže i ostavio žene u transu: Uljepšao si mi tjedan

LUKE Evans posljednjih godinu dana radi na svom tijelu napornije nego ikad prije i ne srami se pokazati rezultate vremena provedenog u teretani. Velški glumac postao je jedan od ženama najprivlačnijih muškaraca, zahvaljujući isklesanom tijelu kojem je gotovo nemoguće pronaći manu.

Miljenik žena pozirao je na plaži u Kolumbiji, gdje trenutno snima akcijsku triler seriju Echo 3. U seriji glumi Bambija, bivšeg vojnika s teškom prošlošću čija je sestra znanstvenica oteta. Zato se udružuje sa svojim šogorom, kojeg glumi Michiel Huisman, kako bi je vratio.

Evans je za ovu ulogu čak i trenirao sa stvarnim vojnicima u bazi kolumbijske vojske u blizini Bogote, stoga ni ne čudi da se nabildao do savršenstva i ostavio obožavateljice u transu.
“Bože, savršen si”, “Uljepšao si mi tjedan”, “Top forma”, “Mišićavo savršenstvo”, laskale su mu u komentarima.
Odlična kondicija dobro će mu doći u sljedećem projektu, remakeu Disneyjevog filma Ljepotica i zvijer iz 2017., u kojem će utjeloviti lik Gastona. Nova serija zamišljena je kao prequel i pratit će avanture Gastona i LeFoua prije nego što su upoznali Belle i Mauricea.

Izvor: index

Prethodni članakOvi znakovi ukazuju da u kući imate plijesan, a ne vidite ju
Sljedeći članakDehidrira li vaše tijelo zbog kave?