Trik kako sakriti podbradak na fotkama u sekundi – mnoge poznate face ga redovito koriste

‘Mewing’ tehniku osmislio je dr. Mike Mew pa je po njemu i dobila ime. Savjete objavljuje na svojem YouTubea kanalu, a za ovu tehniku kaže kako više služi za poboljšanje zdravlja, nego izgleda

Radi se o tzv. ‘mewing’ tehnici koja postaje sve popularnija jer je vrlo jednostavna, a rezultati su fantastični. Radi se o jednostavnoj promjeni položaja jezika u usnoj šupljini zbog koje lice izgleda ljepše, podbradak se ne vidi, a čeljust je definiranija.

Cijeli jezik se priljubi uz nepce tako da njime ne dodirujete zube, usne su nježno zatvorene, a diše se kroz nos. Stanite pred ogledalo i promatrajte promjene na licu i na njegovom profilu kad radite ovu tehniku i kad držite jezik na uobičajen način.

Osim što ćete uz ovaj trik ljepše izgledati na fotkama, prakticirate li vježbu češće, lice će vam bolje izgledati svakodnevno.

Pogledajte razliku u izgledu profila u ovom videu:

– Lagano zatvorite usta, smjestite donje zube iza gornjih pa ‘zalijepite’ cijeli jezik za nepce i držite tako koliko možete. Podbradak će u sekundi nestati, odnosno neće biti vidljiv, a linija čeljusti postat će više definirana – objasnio je dr. Vikas Prinja, stomatološki kirurg iz Londona u videu na TikToku kojim je prikupio 1,6 milijuna pregleda.

Dr. Mew: ‘Više služi za poboljšanje zdravlja, nego fizičkog izgleda’

‘Mewing’ tehniku osmislio je dr. Mike Mew pa je po njemu i dobila ime. Savjete objavljuje na svojem YouTubea kanalu ‘Orthotropics’, a za ovu tehniku kaže kako više služi za poboljšanje zdravlja, nego izgleda.

– Pravilno držanje jezika, čeljusti i vrata može poboljšati probleme s čeljusti, ublažiti bolove mišića u ustima i apneju tijekom sna, poremećaj koji karakteriziraju prekidi u disanju ili razdoblja plitkog disanja tijekom spavanja – pojasnio je, a prenosi Daily Mail.

Riješite se podbratka trajno uz ovih nekoliko vježbi

Radi se o nekoliko laganih vježbi uz koje će podbradak nestati kao da ga nikada nije ni bilo. Nestat će i nakupljena masnoća na vratu. Svaku vježbu prikazanu niže u videu ponovite pet do sedam puta. Između svake vježbe opustite mišiće lica. 

Kratki opis svake vježbe:

Najprije zagrijte mišiće lica pa krenite vježbati. Između svake vježbe opustite mišiće na način prikazan u videu.

  1. ‘Ladle’ – otvorite usta i savijajte donju usnu prema unutra pa zatvorite usta.
  2. ‘Kiss ceiling’ – nagnite glavu prema natrag i ponašajte se kao da ljubite strop.
  3. ‘Touch the nose’ – isplazite jezik kao u videu i kao da vrhom pokušavate dodirnuti nos.
  4. ‘Resistance’ – naslonite čeljust na šake i gurajte je prema dolje pet sekundi. 
  5. ‘Perfect Oval’ – okrenite glavu na jednu stranu i izbacite čeljust kao u videu pa držite nekoliko trenutaka. Okrenite glavu na drugu stranu i napravite isto to.
  6. Izvor: 24sata.hr

Posjetite naš Youtube kanal i pogledajte zanimljive priče:

Prethodni članak‘Isparavajući’ ljudi: Nevjerojatni trend u Japanu koji gasi živote
Sljedeći članakVideo arhiva Dolina Lašve: Odhranila sam i svoju i njegovu djecu volim ih isto bez razlike