11.8 C
Travnik
Utorak, 16 travnja, 2024
NaslovnicaZanimljivostiPrvu bebu rodila je s 14 godina, a sada ima 11-ero djece:...

Prvu bebu rodila je s 14 godina, a sada ima 11-ero djece: ‘Nikad ne koristim kontracepciju’

Veronica, koja na društvenim mrežamau dijeli detalje o svojoj velikoj obitelji, kaže da nikada ne koristi kontracepciju zbog svojeg zdravstvenog stanja. Nada se da će imati još šestero djece

Veronica Merritt, sada 36-godišnjakinja iz New Yorka, ovog je vikenda u Instagram Reelu podijelila uzbudljive vijesti. Koristeći hashtag #12kids, mama je objavila video sa sonograma – unatoč natpisu ispod monitora koji traži od ljudi da ne snimaju ništa.

– Nepravedna pravila moraju se prekršiti. Ili nešto slično – napisala je Veronica ne mogavši suspregnuti uzbuđenje zbog nove bebe.

Veronica je još bila u školi kad je zatrudnjela s najstarijom kćeri Victoriom, koja sad ima 21 godinu.

Od tada je rodila Andrewa (16), Adama (15), Maru (13), Dasha (12), Darlu (10), Marvelousa (8), Martalyu (6), Ameliu (4), Delilahu (3) i Donovana (1).

24sata

Dvoje najstarije djece je dobila u braku s prvim mužem s kojim se razvela. Tad se udala za drugog supruga Martyja (37), a par ima zajedno još sedmero djece.

24sata

Veronica, koja na Instagramu i TikToku dijeli detalje o svojoj velikoj obitelji, kaže da nikada ne koristi kontracepciju zbog svojeg zdravstvenog stanja.

– Srednju školu sam završila s odličnom ocjenom, pokušala sam ići na fakultet, ali sam se oba puta razboljela – imam bubrežnu bolest i izgubila sam bubreg prošle godine – objasnila je.

Štoviše, mama je rekla da bi na kraju htjela imati 17-ero djece.

– Neka su djeca bila planirana. Ali ne mogu uzimati hormonsku kontracepciju jer moja bolest znači da sam sklona stvaranju krvnih ugrušaka – rekla je.

24sata

– Ne isključujem mogućnost da ću imati još djece. A u trudnoći sam provela ukupno osam i pol godina – objasnila je. 

Nakon što je objavila video sonograma, Veronikinih 32 tisuće pratitelja požurilo je čestitati njoj i njezinoj rastućoj obitelji, piše britanski Sun.

– Čestitam! Ne znam kako uopće podnosiš 11-ero djece. Ja jedva mogu podnijeti jedno takvo kakvo je  – napisao joj je jedan pratitelj.

– O moj Bože!!! Čestitamo! Sretno! – napisao je drugi. 

Izvor: 24sata.hr

spot_img