Mila Kunis otkrila je svoj najveći roditeljski neuspjeh, šokirala je i Ashtona

MILA KUNIS i njezin suprug Ashton Kutcher neizmjerno su iskreni u pogledu svog života i obiteljskih zanimljivosti sa šestogodišnjom kćeri Wyatt i četverogodišnjim sinom Dimitrijem. Još pamtimo posljednju priču, gdje su priznali da kupaju djecu samo kad vide prljavštinu na njima. Njihove roditeljske kronike tu ne staju.

Kad je upitana o njezinom najvećem roditeljskom neuspjehu, Kunis je ispričala priču za Ellen DeGeneres u emisiji “Mamine ispovijesti”, naglasivši da će je “dovesti u nevolju”. Sve je počelo s djevojčicom koja se nije baš ponašala ljubazno prema njenoj kćeri u vrtiću.

“Moja kći se vratila iz vrtića i rekla da je jedna djevojčica gurnula”, počinje zvijezda filma Bad Moms. Čini se da je to bila jedna od onih nesretnih situacija koje se ponekad događaju. No, Milina reakcija bila je iznenađujuća.

“Instinktivno sam rekla: ‘Jesi li joj uzvratila guranjem?’, a ona je odgovorila: ‘Ne!’ Rekla sam joj na to da je sljedeći put odgurne i kaže ‘Ne, hvala.’ i ode”, priča Kunis.

Njezin suprug, međutim, nije podržao ovaj savjet o osveti. “Okrenem se i vidim Ashtonovo lice, govorio je: ‘Neeeee!'”

To, međutim, nije spriječilo Kunis da se drži svoje priče. “Rekla sam joj dalje: ‘Zauzmi se za sebe i reci ‘Ne, hvala’. Ne guraj je s ljestava ili s ljuljačke ili s tobogana, ali ako ste na tlu, gurni je natrag.'”

Maltretiranje je ozbiljan problem za djecu, naravno, i roditeljima je teško vidjeti svoje dijete kako pati. Ali savjetovati svoje dijete da uzvraća guranjem, čak i ako mu date parametre o tome koliko visoko od tla je guranje prihvatljivo, možda i nije najbolja opcija. Kunis je zaključila: “Rekla bih da je to bio moj roditeljski neuspjeh.”

Izvor: index

Prethodni članakJason Momoa: Biram uloge koje će se svidjeti mojoj djeci
Sljedeći članakU bolnici postavili obavijest kojom posramljuju roditelje koji koriste mobitele