Korisnici se žale: Facebook i Instagram opet ne rade, kao ni WhatsApp i Messenger

U petak navečer ponovno su popularne društvene mreže zapale u probleme – Facebook ima problema s web stranicom, preko Messengera ne mogu slati i primati poruke, Instagramu ne radi aplikacija…

Brojni korisnici popularnih društvenih mreža Facebooka i Instagrama te servisa za dopisivanje WhatsAppa i Messengera u petak navečer javljaju da se ponavlja scenarij od prije nekoliko dana – stranice ponovno imaju problema s radom. 

Kako javlja Down Detector, Messenger ima problema sa slanjem poruka, WhatsAppu najviše ‘šteka’ aplikacija, Instagramu također, uz probleme povezivanja sa serverom, a što se Facebooka tiče, korisnici su najviše prijavljivali probleme sa samom web stranicom, a zatim aplikacijom i samim ulogiravanjem u profil. 

Podsjetimo, popularne stranice pale su u ponedjeljak i bile su izvan funkcije čak šest sati. 

Oko 21.30 su se na Twitteru oglasili iz Instagrama. 

– Znamo da neki od vas imaju problema s Instagramom trenutno. Žao nam je i radimo na tome da što prije sve popravimo – napisali su. 

Iz Facebooka su poručili sličnu stvar. Napisali su kako su svjesni da korisnici imaju problema te da rade na tome da aplikacija ponovno profunkcionira. 

– Ispričavamo se zbog neugodnosti – dodali su. 

Izvor: 24sata.hr

Prethodni članakBezobrazno jednostavni: Recept za lijene njoke od sira koje Talijani obožavaju