12 C
Travnik
Subota, 20 travnja, 2024
NaslovnicaZanimljivostiJason Momoa: Biram uloge koje će se svidjeti mojoj djeci

Jason Momoa: Biram uloge koje će se svidjeti mojoj djeci

JASON MOMOA je pogledao trailer za novog Batmana s Robertom Pattinsonom u glavnoj ulozi i sa svojom pokćerkom Zoe Kravitz u ulozi Seline Kyle. Priznaje da je pretjerano entuzijastičan otac i uzbuđeno prepričava: “Poslao sam joj poruku i pitao mogu li to objaviti i reći svijetu koliko sam ponosan na nju. Ona to možda ne želi, pa čekam odgovor.”

Momoa i supruga Lisa Bonet u braku su od 2017., ali su u vezi puno dulje od toga. Ona ima 32-godišnju kćer iz braka s Lennyjem Kravitzom, a zajedno imaju još dvoje zajedničke djece, kćer i sina.

Za Fatherly govorio je o tome što za njega znači biti tata. “Mislim, stvarno ne znam što sam dovraga radio prije nego što sam dobio djecu. To je smisao života za mene. Volim biti otac, život je toliko ljepši otkad sam dobio svoje bebe”, raznježeno će Momoa.

“Samo pokušavam odgojiti dobre ljude koji donose sjajne odluke. Tako nešto izvlači nježnost iz vaše duše, čini vas ranjivim i daje vam puno snage.”

Na pitanje utječe li njegovo očinstvo na način na koji pristupa svom poslu i ulogama na kojima želi raditi, odgovorio je:

“Nisam imao te sreće u početku kao glumac. U prvom dijelu moje karijere bilo je pitanje egzistencije. Dakle, nije bilo: ‘Oh, mogu birati ove i one uloge.’ Sad sam jako sretan što to mogu učiniti. Tako da sad mislim da sam stvarno pokušavao raditi stvari koje moja djeca mogu gledati.”

“Puno sam glumio prilično loše, divlje frajere, ali lijepo je raditi neke zabavne stvari. I snimati komediju. Snimio sam komediju prošle zime, i bilo je jako zabavno, a djeca su bila tamo, i bilo je stvarno veselo. Jako je zabavno kad su na snimanju i slušati ih kako se hihoću i gledaju kako sam blesav”, radosno je zaključio.

Izvor: index

spot_img