2.9 C
Travnik
Četvrtak, 18 travnja, 2024
NaslovnicaBiHRakitić spasio Sevillu od poraza, Ronaldo u 95. minuti donio pobjedu Unitedu

Rakitić spasio Sevillu od poraza, Ronaldo u 95. minuti donio pobjedu Unitedu

ZAKLJUČENO je drugo kolo Lige prvaka. U srijedu u terminu od 21 sat odigrano je šest utakmica, a ovo su rezultati.

Grupa E

Bayern – Dinamo Kijev 5:0

Bavarci su bili očekivano uvjerljivi na Allianz Areni i bez ikakvih problema su svladali Dinamo iz Kijeva. Dva pogotka u prvom poluvremenu zabio je Lewandowski (12′ i 27′), a u drugom dijelu su zabijali Gnabry (68′), Sane (74′) i Choupo-Moting (87′)

Benfica – Barcelona 3:0

Novo razočaranje za Barcelonu. Koemanova momčad doživjela je težak poraz u Lisabonu i prikovana je na dno svoje skupine. Dva gola zabio je Darwin Nunez (3′ i 79′), a između njegovih pogodaka strijelac je bio i Rafa Silva (69′). Još je i Barcelonin Eric Garcia dobio crveni karton u 87. minuti.

Grupa F

Manchester United – Villarreal 2:1

Manchester United je bio blizu kiksa na domaćem terenu protiv Villarreala, koji ih je prošle sezone porazio u finalu Europa lige nakon izvođenja jedanaesteraca. Poveli su gosti preko Alcacera u 53. minuti, no izjednačio je Alex Telles lijepim golom sedam minuta kasnije. Pobjedu je donio Cristiano Ronaldo u petoj minuti sudačke nadoknade.

Ranije je u ovoj skupini Atalanta pobijedila Young Boys 1:0.

Grupa G

RB Salzburg – Lille 2:1

Dva kola, pet jedanaesteraca za Salzburg. U prvom kolu Austrijanci su imali tri penala i iskoristili samo jedan, ali danas je Karim Adeyemi realizirao oba – prvi u 35., a drugi u 53. minuti. Poraz je samo ublažio Burak Yilmaz iz slobodnog udarca u 62. minuti.

Luka Sučić igrao je za Salzburg do 70. minute, a Ivo Grbić bio je na golu Lillea.

Wolfsburg – Sevilla 1:1

Wolfsburg je poveo preko Ryana Steffena u 49. minuti, ali Sevillu je poraza spasio Ivan Rakitić golom iz jedanaesterca u 86. minuti. Drugi je to Rakitićev gol u Ligi prvaka ove sezone, i prvi je zabio Salzburgu na isti način.

Grupa H

Juventus – Chelsea 1:0

Juventus je pobijedio golom Chiese, a cijeli izvještaj pročitajte OVDJE. Ranije je u ovoj skupini Zenit pobijedio Malmo 4:0.

spot_img