EVO KAKVO NAS VRIJEME OČEKUJE U NAREDNA TRI DANA: Danas mogući pljuskovi, a za vikend…

I naredna tri dana zadržat će se slično vrijeme.

Danas će u Bosni I Hercegovini biti malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. U Hercegovini umjereno do pretežno oblačno uz mogućnost i slabog lokalnog pljuska. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 13, na jugu zemlje do 19, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 28 stepeni.

U Sarajevu malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura oko 10, a najviša dnevna temperatura oko 25stepeni.

I naredna tri dana zadržat će se slično vrijeme.

U petak bit će  sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13, na jugu zemlje do 18, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 23 i 28, na jugu do 30 stepeni.

Prvi dan vikenda će biti pretežno sunčano prije podne. Povećanje oblačnosti u drugoj polovini dana. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13, na jugu zemlje do 18, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 23 i 28, na jugu do 31 stepeni.

U nedjelju će biti malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 14, na jugu zemlje do 18, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 23 i 28, na jugu do 31 stepeni.

Izvor: slobodna bosna

Prethodni članakPiti ili ne piti pitanje je sad: Albanska vatrena voda koja liječi “sve bolesti”
Sljedeći članakZbog radova u tunelu Crnaja saobraćaj se odvija otežano