Evo kako je Marca opisala igru Luke Modrića u njegovoj povijesnoj partiji za Real

POGOTKOM Rodryga iz 89. minute nogometaši Real Madrida pobijedili su Inter na San Siru u utakmici 1. kola skupine D Lige prvaka. Više razloga za zadovoljstvo od Marcela Brozovića i Ivana Perišića, koji su odigrali vrlo dobro u redovima taijanske momčadi, imao je Luka Modrić.

Kapetan hrvatske reprezentacije odigrao je 80. minuta susreta u kojem je postao tek drugi igrač u povijesti Real Madrida koji je zaigrao u Ligi prvaka u dobi od 36 ili više godina. Prvi i dosad jedini bio je Chendo, legendarni desni bek kluba.

Modrić nakon ove utakmice nije zaradio hvalospjeve od Realu bliskog sportskog dnevnika Marce. Navodi se da je uvijek bio prisutan na dijelu terena na kojem se odvijala akcija, ali i da niti u jednom trenutku nije bio sam već da je imao nekog od suparnika na sebi.

Dodajmo da je Modrić prema SofaScoreu bio jedan od najboljih u Realovim redovima. Imao je 66 točnih od 73 dodavanja ukupno, svih šest točno predanih dugih lopti, dva ključna dodavanja i jedan udarac koji nije išao u okvir Interova gola.

Izvor: index

Prethodni članakINTER – REAL MADRID 0:1 Inter dominirao većim dijelom utakmice, Real slavio