Bebe rođene na ove datume imaju najveće šanse za uspjeh

Od 365 dana u godini, 30. travnja se pokazao kao najuspješniji dan. Među 1000 dobitnika prestižnih nagrada ili nominiranih u užem izboru, 11 ih je bilo rođeno na ovaj datum

Istraživači MyHeritagea istražili su kada je rođeno 1000 dobitnika prestižnih nagrada kako bi otkrili rođendane koji će najvjerojatnije donijeti uspjeh.

Nagrade su bile Grammyji, Oscari, Svjetska prvenstva, Michelinove zvjezdice, Zlatni globusi, Pulitzerove nagrade, Nobelove nagrade, Bookerove nagrade, Zlatne palme i Olimpijske igre.

Od 365 dana u godini, 30. travnja se pokazao kao dan koji donosi najviše dobitnika. Među 1000 dobitnika ili nominiranih u užem izboru, 11 ih je bilo rođeno na ovaj datum, uključujući i oskarovku Cloris Leachman, jednu od najslavnijih glumica u povijesti.

Druge poznate zvijezde rođene na ovaj dan su reper Travis Scott, glumica Gal Gadot i glumica Kirsten Dunst.

24sata

Drugi datum koji je najviše povezan s osvajanjem prestižnih nagrada je 27. travnja. Ima ukupno osam od 1000 dobitnika i nominiranih koji su ušli u uži izbor. Na ovaj dan rođena je pjevačica i dobitnica Grammyja Lizzo kao i glumica i dobitnica Zlatnog globusa Sally Hawkins.

Travanj se tako pokazao kao najuspješniji mjesec, a 99 dobitnika najprestižnijih nagrada rođeno je u ovom mjesecu. Studeni je zauzeo drugo mjesto s 94 dobitnika. Među njima je dobitnica Oscara i Zlatnog globusa Anne Hathaway kao i dobitnik Michelinove zvjezdice Gordan Ramsay.

24sata

Ožujak je bio treći najuspješniji mjesec, s 92 dobitnika. Veljača je prema ovom istraživanju najmanje uspješan mjesec. Tijekom ovog mjeseca rođeno je samo 58 dobitnika. Među njima je nogometaš i osvajač Svjetskog prvenstva Cristiano Ronaldo kao i oskarovac ​​Daniel Kaluuya, piše The Sun.

Mjeseci i broj dobitnika nagrada

1. Travanj, 99 

2. Studeni, 94

3. Ožujak, 92

4. Rujan, 90

5. Siječanj, 90

6. Listopad, 90

7. Svibanj, 85

8. Srpanj, 80

9. Lipanj, 75

10. Kolovoz, 75

11. Prosinac, 71

12. Veljača, 58

Izvor: 24sata.hr

Prethodni članakPreukusna večera: Patlidžan s mesom, parmezanom i povrćem
Sljedeći članakLjudi koji skijaju imaju manji rizik od razvoja anksioznosti