Svekrva ‘iz pakla’ šokirala je mladenku: ‘Ona će doći u svojoj vjenčanici na naše vjenčanje!?!’

Mladenka se, nakon što je saznala da svekrva želi odjenuti vlastitu vjenčanicu na njenu svadbu, oglasila na društvenim mrežama i tražila za pomoć, a svekrva ju je uz sve to i izvrijeđala

Užasnuta buduća mladenka se naljutila na svoju buduću svekrvu zbog šokantnog plana kojeg je svekrva isplanirala sprovesti i tako uništiti cijelo vjenčanje svoga sina.

Naime, svekrva je odlučila ne samo odjenuti bijelo na poseban dan svog sina – već želi doći u vjenčanici u kojoj se ona udala. Mladenka se, nakon što je to saznala, oglasila na društvenim mrežama i molila za savjet, te ujedno priznala kako je ‘ostala bez teksta’.

24sata

Dramatičnu situaciju je podijelila na Redditu, a jedan užasnuti korisnik je mladoženjinu majku nazvao ‘najgorom svekrvom koju je ikada vidio’ i ‘zlom vješticom’. Mladenka je podijelila snimke zaslona razmjene poruka, gdje je u početku pitala svekrvu kakvu je haljinu kupila za vjenčanje.

– Sigurna sam da je zadivljujuća – napisala je poruci koju je poslala svekrvi. No, svekrva je grubo odgovorila: ‘Već si ju vidjela. Nisam li ti prošli vikend pokazala svoj vjenčani album?’ upitala ju je, prije nego što je poslala sliku bijele haljine položene na pod.

Mladenka joj je na to odgovorila: ‘Žao mi je, ne želim ispasti nepristojna ili bilo što drugo, ali planirate odjenuti svoju vjenčanicu na naše vjenčanje? Mi bismo vam mogli pomoći da pronađete sličnu koja odgovara našim planiranim bojama.’. No, svekrva je tada izgubila živce, počela je biti bezobrazna i krenula je prozivati mladenku.

24sata

– Ne igraj sa mnom ove igre, k*jo. To je vjenčanje MOJEG sina i ja plaćam više od polovice. Nosit ću koju god haljinu je*eno želim i ako imaš nešto za reći o tome pa, sretno tvojoj obitelji jer Bog zna da su previše siromašni da si priušte ovo vjenčanje pošto ja već plaćam više od polovice. Nemoj se usuditi niti pomisliti da mi pokušaš pokvariti ovaj trenutak – upozorila je.

– Znaš da se ostatak moje djece neće vjenčati tijekom mojeg života i ovo je jedino vjenčanje moje djece na kojem ću biti i ja – dodala je.

Korisnici Reddita bili su užasnuti, a jedan je komentirao: ‘Svaki će gost tamo gledati u svekrvu i pitati se što nije u redu s njom… Samo će pred svojom obitelji i prijateljima ispasti kao psihopat’.

Druga je dodala: ‘Mislim da kada bi me moja svekrva nazvala kujom više nikada ne bi razgovarala s njom’. Drugi su pak zahtijevali da potpuno otkaže vjenčanje ako se njezin budući muž ne suprotstavi majci i zabrani joj dolazak na vjenčanje, piše Mirror.

Izvor: 24sata.hr

Prethodni članakOdjeća koju baš nikad ne biste trebali nositi dok letite avionom
Sljedeći članakJedna osoba povrijeđena u prevrtanju vozila na Komaru