Susjed joj poslao ljuto pismo jer bebu uspavljuje u autu: ‘Požalit će što je započeo rat sa mnom’

Australka uspavljuje dijete u upaljenom autu na zadnjem sjedalu ili vozeći se s njim. Kaže da je to jedini način da zaspe i spava. Susjedu se to nije svidjelo pa joj je poslao ‘ogorčenu’ poruku

Ako ste roditelj, sjetite se vremena kada je vaše dijete bilo malo. Sigurno ste pokušali apsolutno sve kako biste ga uspavali i kako bi usnulo poput anđelčića.

Jedna mama iz Sydneya u Australiji tako je otkrila da njen sin najbolje spava dok je u upaljenom automobilu. S obzirom na to često bi ga uspavljivala na zadnjem sjedalu. To je sve bilo lijepo, dok nije dobila anonimnu poruku od susjeda.

Kako prenosi Daily Mail, mama je poludjela na susjeda i rekla: ‘Kad saznam tko je ovo, ozbiljno će požaliti što su započeli rat sa mnom!’

Poruka koja je podijeljena na društvenim mrežama glasila je: ‘Draga susjedo, većina vaših susjeda prolazi i nekoliko puta dnevno pored vaše kuće i svi primjećuju da vam auto određene dane zna konstantno raditi. Vidim vaše dijete u autu, a ponekad i vas. 
Razumijem da koristite automobil za umirenje ili uspavljivanje djeteta, ali siguran sam da morate razumjeti štetu koju nanosite okolišu. Ne mogu razumjeti da vozilo poput vašeg dnevno radi satima i to bez prihvatljivog razloga. Ako doista brinete o svojoj djeci, brinuli biste i o okruženju koje im ostavljate dugoročno, a ne samo o vašoj kratkotrajnoj udobnosti’.

24sata

Govoreći iz iskustva, susjeda je nastavila: ‘Odgojila sam troje djece i nikad nisam morala koristiti vozilo ili se voziti u njemu kako bih uspavala svoju djecu. Razumijem da biti roditelj nije lako, ali ovim putem oštećujete naš planet (planet koji ostavljate svojoj djeci) ii to nije prihvatljiv način’.

Pred kraj poruke napisano je: ‘Molimo vas budite pažljiviji član društva. Od susjeda koji brine za okoliš i našu budućnost’.

Majka koju je ova poruka naljutila rekla je kako se nije dobro naspavala otkad je postala roditelj, a to je bilo prije šest godina. 

Osim toga, rekla je da njezin sin u autu zaspe sat i pol, a čim ugasi auto on se odmah probudi, piše The Sun.

Izvor: 24sata.hr

Prethodni članakZnakovi da se nekome sviđate iako to svim silama želi sakriti
Sljedeći članakMuči vas brzina interneta? Evo kako možete riješiti problem