2.9 C
Travnik
Četvrtak, 18 travnja, 2024
NaslovnicaZanimljivostiSnalažljivi tata otkrio trik zbog kojeg djeca redovno čiste sobe

Snalažljivi tata otkrio trik zbog kojeg djeca redovno čiste sobe

Chad McHunt nikako nije uspio svoje tinejdžere natjerati da pospreme sobu, a onda se dosjetio trika koji su njegovi pratitelji na društvenim mrežama proglasili genijalnim. Njegov post postao je viralan

Roditelji većine tinejdžera znaju kako je teško natjerati ih da pospreme svoju sobu u kojoj gomilaju odjeću, prljave tanjure ili hranu. Sa istim se problemom susreo i tata Chad McHunt koji je kaže da je svakodnevno djecu upozoravao na to da moraju pospremiti za sobom.

No nedavno je na Facebooku podijelio post koji je oduševio njegove pratitelje. Kazao je kako je konačno uspio riješiti problem sa pospremanjem, a bilo je dovoljno kupiti pakiranje crne riže, prenosi DailyRecord.

https://www.facebook.com/chad.hunt.31/posts/5474957765880182
– Dakle, i ja imam djecu tinejdžere. Stalno se svađamo oko toga da ne jedu u svojoj sobi i da vraćaju prljavo suđe u kuhinju. Zaprijetio sam im da će im se useliti miš, a to će dozvati njegove prijatelje u kuću. Umorio sam se ponavljati stalno jedno te isto i odlučio sam ih naučiti lekciju – objašnjava tata.

– Otišao sam u trgovinu i kupio pakiranje crne riže te sam zrna posuo po njihovom ormaru, pod krevetom, čak sam ih nekoliko dodao i na plahte. Izgledalo je kao mišji izmet. Prepali su se, i ne moram posebno isticati, ali više nemamo problem sa čišćenjem sobe – objasnio je Chad.

24sata

Njegov post na društvenim mrežama su podijelili više od 87.000 puta, a zahvalni roditelji ga hvale u komentarima govoreći kako će i sami iskušati trik. Neki su ga prozvali genijalcem, drugima je snalažljiv, a većina kaže da je duhovit.

– Pametan roditelj. Odličan posao – komentira pratitelj.

– Kradem ovu ideju, no kakve sam sreće, moji će vjerojatno htjeti nahraniti sirotog miša. Sigurna sam da će ga sin htjeti nahraniti – piše čitateljica.

– Ovo je genijalno, haha – zaključio je još jedan čitatelj.

Izvor: 24sata.hr

spot_img