Pogledajte kako se Australac oprostio od voljene osobe: ‘Zbog lockdowna nisam mogao na sprovod‘

Položio je sijeno u obliku golemog srca, a onda pustio na tisuću svojih ovaca da pasu pa su tako i one formirale oblik srca

Poput mnogih drugih obitelji koje je razdvojila pandemija, ni Ben Jackson nije se uspio oprostiti od voljene osobe.

Naime, australski farmer bio je 400 kilometara udaljen u New South Walesu dok je njegova teta Debby gubila dvogodišnju bitku s rakom u Queenslandu, a stroge mjere ograničenja vezane uz širenje koronavirusa onemogućile su ga bude prisutan na njezinom pogrebu.

Stoga je našao malo drugačiji način kako bih joj pokazao svoju ljubav – položio je sijeno u obliku golemog srca, a onda pustio na tisuću svojih ovaca da pasu pa su tako i one formirale oblik srca.

Rezultat je snimio dronom, a onda je snimku podijelio na društvenim mrežama.

– Nije bilo načina da dođem tamo i vidim je, pozdravim je, ili da odem na sprovod – kazao je za BBC.

– Osjećao sam se nemoćno i beznadno, nisam znao što da učinim. Odlučio sam napraviti masivno srce na tlu, koje je još uvijek premalo napram njezinog srca – kazao je Jackson koji je na snimku montirao stari klasik slavnog dua Simon and Garfunkel ‘Bridge Over Troubled Water’, pjesmu koja je svirala i na njezinom pogrebu.

Video je podijelio i s rođacima prije sprovoda u ponedjeljak.

– To je bila njezina omiljena pjesma, bilo je prilično dirljivo – dodao je.

Proteklih godina Jackson je na sličan način uz pomoć ovaca stvorio još nekoliko umjetničkih djela oblikujući različite simbole i logotipe, a njegova je teta oduvijek bila fan njegovih kreacija.

Posljednji put vidjeli su se kad mu je došla u posjet u svibnju, prije nego li je Australija postrožila mjere ograničenja.

Njegova posveta omiljenoj teti postala je brzo viralna, a emitirana je i na televizijskim postajama diljem Australije.

– Teta bi uživala u ovom i bila bi ponosna kad bi vidjela koliko je osmijeha izazvalo srce koje sam za nju napravio. To je ljubav, a ljubav je senzacionalna – zaključio je.

Izvor: jutarnji.hr

Prethodni članakZavršena sjednica Vlade: Kako će se odvijati školska nastava u FBiH
Sljedeći članakZauzimaju samo 30 m2, rastu brže od kineske ekonomije, ali su i prava turistička atrakcija