PLANIRALI UBITI TUŽIOCE I POLICAJCE: Kriminalni klan u susjedstvu predviđao je…

Crnogorska policija uhapsila je kriminalnu grupu koja je planirala likvidaciju tužilaca i policajaca.

Kako su prenijeli mediji u Podgorici, na meti šestočlane grupe bliske ozloglašenom škaljarskom klanu bili su specijalni tužioci za organizirani kriminal Milivoje Katnić i Saša Čađenović, te policajci iz odjela za borbu protiv organiziranog kriminala Zoran Lazović, Petar Lazović i Ivan Đoković.

Kriminalni plan je predviđao, kako piše podgorička Pobjeda, da se, nakon što čelnici Specijalnog tužiteljstva i policije dolaskom nove vlasti u Crnoj Gori budu smijenjeni, budu likvidirani u više istovremenih akcija.

Prema informacijama portala Vijesti, uhapšeni kriminalci planirali su napad i na sutkinju Biljanu Uskoković, koja je vodila predmet protiv jednog visokopozicioniranog pripadnika škaljarskog klana iz Kotora.

Crnogorsko Specijalno tužiteljstvo i policijski odjel za borbu protiv organiziranog kriminala i korupcije u zadnjih godinu dana uspjeli su zaustaviti niz međusobnih likvidacija pripadnika škaljarskog i kavačkog klana u čijem je ratu, koji je počeo 2015. godine, do sada ubijeno više od 50 osoba.

U aprilu ove godine uhapšen je navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan i on se od tada nalazi u pritvoru.

Izvor: hayat

Prethodni članakVRHUNAC TOPLOTNOG VALA: Znatno niža temperatura zraka najavljena je…
Sljedeći članakSpektakularan vatromet povodom otvaranja 27. SFF-a