15.5 C
Travnik
Petak, 29 ožujka, 2024
NaslovnicaZanimljivostiVegetarijanki poslužili piletinu pa doživjela traumu: Mogla sam biti hospitalizirana!

Vegetarijanki poslužili piletinu pa doživjela traumu: Mogla sam biti hospitalizirana!

VEGETARIJANKA Charlotte Sunshine je objavila kako je zbog pogreške McDonald’sovih djelatnika ostala traumatizirana.

Naime, njezin dečko Calum Donaghy naručio joj je vegetarijanski deluxe obrok iz popularnog restorana brze hrane u Edinburghu, ali kada je počela jesti, djevojka je shvatila da je riječ o pilećem hamburgeru koji je pogreškom stavljen u vegetarijansko pakiranje.

26-godišnjakinja je kasnije ispričala da je nakon samo jednog zalogaja počela povraćati i rasplakala se jer je shvatila da je upravo prvi put u životu jela meso. 

Kako bi se riješila nakupljenog bijesa, odmah je sve objavila na Twitteru gdje je prozvala McDonald’s zbog pogreške. Iako su joj se ispričali naglasivši kako su svjesni da “posluživanje mesa nije prihvatljivo ako je naručen vegetarijanski proizvod” i ponudili povrat novca, ona i dalje nije zadovoljna razvojem događaja. Kaže da se osjeća “podcijenjenom”, jer bi njena uvjerenja trebala biti “jednako važna kao i vjerska”.

Osim toga, tvrdi kako je cijeli idući dan provela s bolovima u trbuhu.

“Kad sam odjednom shvatila da je to piletina, u roku od nekoliko minuta počelo mi je biti mučno. Odmah sam briznula u plač i fizički sam se osjećala bolesno. Bila sam stvarno gladna i veselila se tome. Zagrizla sam i onda kad sam progutala, shvatila sam da to nije ono što sam očekivala. Budući da nikada nisam jela meso, zapravo nisam odmah registrirala da je imalo okus mesa, jer nisam znala kakvog je ono okusa. No vegetarijanski deluxe nema takav okus”, objasnila je Charlotte.

Odmah je poslala poruku svome dečku i objasnila mu da je u panici. Pitala ga je jesu li promijenili vegetarijanski hamburger, ali Google joj je otkrio da nisu.

“To me traumatiziralo. Zapravo sam natjerala Caluma da dođe po mene jer nisam htjela biti prepuštena sama sebi i trebala mi je moralna podrška. I on je bio uzrujan zbog pogreške. To je opasno. Ako pogrešno označavate hranu, to bi moglo nekome izazvati alergiju. Znam da piletina nije česta namirnica na koju su ljudi alergični, ali kako je nikada nisam jela, mogla sam biti ozbiljno alergična na nju. Mogla sam biti hospitalizirana”, dodala je istaknuvši kako više nikada neće jesti u ovom lancu restorana brze hrane.

Charlotte ima roditelje vegetarijance pa zaista nikada u životu nije probala meso, prenosi Daily Star.

Izvor: index fit

spot_img