Susjeda se požalila upravitelju zgrade na trudnicu koja “preglasno povraća”

VEĆINA mama složit će se da je povraćanje vjerojatno jedan od najgorih simptoma trudnoće. I dok neke žene grickanjem krekera nastoje suzbiti mučninu, drugima, nažalost, ništa ne pomaže pa često završe grleći WC školjku.

Svatko tko povrati jer u sebi uzgaja bebu zaslužuje medalju, ali jedna je žena dobila potpuno drugačiji komentar od svoje susjede.

“Trudna sam i imam puno jutarnjih mučnina”, objasnila je žena u svojoj objavi na Redditu. “Ima dana kada povraćam više puta dnevno. Živim u stambenoj zgradi s tankim zidovima.”

Pa ispada da i susjedi mogu sve čuti. Tako joj je jedna susjeda pokucala na vrata i rekla joj da može čuti njezino “glasno povraćanje” te se požalila kako je zbog toga i sama skoro povratila. Predložila joj je i da “pusti vodu, pušta glazbu i uključi sušilo u kupaonici” prije nego što joj pozli.

“U prvom sam tromjesečju i još nisam ni rekla obitelji da sam trudna, pa zapravo to nisam željela dijeliti sa svojim susjedom”, nastavila je buduća mama te se požalila kako ima osjećaj da susjeda implicira da namjerno izaziva nagon za povraćanjem.

“Rekla sam joj da mi je žao što je gnjavim, da imam jutarnje mučnine i da ću pokušati upaliti sušilo prije nego što mi pozli. Rekla sam joj i da mučnina može brzo nastupiti, tako da joj ne mogu ništa obećati”, dodala je.

Ipak, susjeda se nije činila zadovoljnom takvim objašnjenjem te joj je vrlo brzo ponovno pokucala na vrata s istim prigovorima. Iako se buduća mama trudila biti što tiša i prikriti zvuk povraćanja, susjeda ju je i dalje čula te joj je zaprijetila da će razgovarati s upraviteljem zgrade.

Korisnici Reddita su se složili kako je takav pristup potpuno nerazuman, prenosi Kidspot.

Tako se jedna osoba rugala susjedinoj prijetnji da će “razgovarati s upraviteljem”. “Što, dovraga, misli da će se dogoditi? Napravit će raspored povraćanja? Stvorit će pravilo o ne-povraćanju u stanu? Misli li da će oni reći: ‘Ah, da, primite našu ispriku, odmah ćemo to riješiti’ i zvučno izolirati njezin prokleti stan?”

Izvor: index.hr

Prethodni članakMonumentalno čudo na 703 metara visine! Ovo će biti najviši neboder u Europi
Sljedeći članak“Moj tata je heroj”: Mama se šokirala kada je pročitala sastavak svog sina