Slijedite ove korake kada se probudite kako biste se osjećali produktivno tijekom dana

Budući da većina nas još radi od kuće, ujutro prvo provjeravamo mobitel da vidimo ima li kakvih poruka ili e-mailova. Riješite se starih navika uz ove zdravije jutarnje rutine

1. Nemojte odmah uzeti telefon u ruke čim se probudite: Svijet se neće srušiti ako ne provjerite svoje poruke čim se probudite. Otvorite oči, uživajte u lijepom jutru i razbudite se šalicom čaja ili kave bez mobitela.

2. Započnite svoje jutro uz malo vode s limunom: Jednostavno iscijedite pola limuna u toploj vodi, a možete dodati i malo meda. Ako ovo pijete svaki dan ujutro, poboljšat će vam se metabolizam i imat ćete više energije.

3. Nemojte samo ustati i započeti dan na brzinu, a da svom tijelu ne date vremena da se probudi: Ispružite se. To možete čak i u krevetu ispruživši noge i ruke. Zagrijte tijelo za naporan dan koji je pred vama i zbog osjećaja energije i proaktivnosti.

24sata

4. Istuširajte se i odjenite: Da, znamo da se čini prilično besmislenim oblačiti se kad nemate kamo.Ali boravak u pidžami cijeli dan može utjecati na vašu produktivnost. Dok se oblačite, odmah prelazite u radni način i osjećate se aktivno i učinkovito.

Izvor: 24sata.hr

Prethodni članakStručnjaci otkrili trebate li zubni konac koristiti prije ili nakon četkanja zubi
Sljedeći članakNajbolje supruge po horoskopu