Saznajte flertuje li s vama ili se samo ponaša kao vaš prijatelj

Kada netko flertuje s vama uspostavit će dulji kontakt očima i ispitivat će vas pitanja o ljubavnom životu i vašim sklonostima, dok će netko tko želi razviti prijateljstvo s vama gledati na vas kao i na druge

Koliko puta ste pokušali odgonetnuti upucava li vam se netko ili se samo odnosi prijateljski prema vama? Postoje trenutci u kojima mislite da netko s vama koketira, a zapravo je samo ljubazan prema vama. Naravno, ponekad netko i može koketirati s vama, ali ako je netko prema vama ljubazan, topao i nježan ne mora značiti da je zaljubljen.

Vrlo je tanka granica između prijateljstva i koketiranja, pa se vrlo lako možete zbuniti i pomiješati nečije namjere. Kako se to ne bi dogodilo mi smo za vas pronašli krucijalne razlike koje otkrivaju kako se netko ponaša prema vama kada flertuje, a kako kad samo želi prijateljski odnos.

1. Flert: Kada netko flertuje s vama, vrlo vjerojatno će uspostaviti dulji kontakt očima s vama. Duboko će vam gledati u oči i zagledat će se u vas dok ne postanete toga svjesni.

Prijateljski: Ako su prijateljski nastrojeni, gledat će na vas isto kao i na sve druge. To čine samo kako bi vam pokazali svoju ljubaznost i toplinu te kako vas ne bi ignorirali. 

24sata

2. Flert: Najlakši način da saznate koketiraju li s vama jest vjerovati svom instinktu. Ako ste vas dvoje sami i oni vam šalju određenu vibraciju, tada su vjerojatno zainteresirani za vas. Odmah ćete shvatiti njihov sjaj u očima kada vas gledaju i toplinu s kojom s vama pričaju.

Prijateljski: U neki trenutcima osjećate određenu napetost u zraku, ali kad razgovarate s njima, jednostavno se osjećate opušteno i lagodno. Ako su jednostavno prijateljski raspoloženi, od njih ćete uvijek dobiti ‘prijateljsku’ vibraciju.

24sata

3. Flert: Kad se netko zanima za tebe, postavljat će ti svakakva pitanja kako bi saznao što više o tebi. Najviše će preispitati vaš prošli ljubavni život, tko vam se sviđa, kakve tipove volite i slično. Potrudit će se da vas upoznaju iznutra.

Prijateljski: Ako su dobri prijatelji, postavit će vam opća i osnovna pitanja kako bi pokazali svoju znatiželju. Postavljat će vam pitanja koja nisu previše osobna i činit će to samo da bi vas više upoznali i razvijali prijateljstvo s vama, piše Pink Villa.

Izvor: 24sata.hr

Prethodni članakIsprobajte ovaj brzi recept i prezalogajite uštipke
Sljedeći članakPalačinke za kraljeve: Desert za koji već imate sastojke u frižideru