Pretio muškarac šokirao je internet izgubivši 80 kilograma u godinu dana

MUŠKARAC iz Tajlanda šokirao je internet nevjerojatnom transformacijom. U godini dana Nes Chedtragull uspio je skinuti 80 kilograma i od pretilog muškarca pretvoriti se u fit mladića.

Objavio je nekoliko fotografija otprije, a onda pokazao kako izgleda danas. Pozirao je i u trapericama koje je nosio na početku svog puta te jasno dokazao da je bio dvostruko veći. 

Nes je otkrio da je sa 156 kilograma spao na 75. Bio je pretio od djetinjstva i konačno odlučio to promijeniti zbog sve većih teškoća s hodanjem i spavanjem.

Iz prehrane je izbacio prženu hranu i grickalice te šećer. Svakodnevno je hodao sat do dva i tako se pripremio za intenzivnije vježbanje. Ključnim za svoj uspjeh smatra kalorijski deficit. 

“Svatko treba odabrati što mu najbolje odgovara, bilo da je riječ o vožnji bicikla, hodanju, trčanju ili teretani. Prehrana je također važna te odlučuje o tome hoćete li biti u dobroj ili lošoj formi. Potičem sve da se uhvate u koštac sa svojom težinom. Tjelesno zdravlje je iznimno važno”, poručio je u jednoj objavi. 

Izvor: index fit

Prethodni članakZabranjen uvoz 22 tone krompira iz Italije
Sljedeći članakLjudi tvrde da šparoge pomažu kod mamurluka, nutricionistica otkrila je li to istina