Počela se baviti plesom na šipci pa kao od šale istopila 54 kilograma

KANAĐANKA Jessica Wilson iza sebe ima doista nevjerojatno putovanje. Ova žena je prije dvije godine iz zabave počela plesati na šipci, a taj hobi, u koji se zaljubila, doveo ju je do gubitka vrtoglava 54 kilograma. 

“Ovaj seksi hobi mi je pomogao pronaći radost u pokretu tijela. Promijenio mi je život”, napisala je u opisu jedne snimke na TikToku. Naime, Jessica je svoju čudesnu transformaciju pokazala upravo na toj društvenoj mreži i izazvala divljenje mnogih. 

Wilson je od 20-ih neuspješno pokušavala smanjiti tjelesnu težinu. Čak i kad bi uspjela, kilogrami su se vraćali odmah kad bi prestala slijediti dijetu. 2019. dosegla je 131 kilogram i odlučila razbiti začarani krug u kojem se nalazila. Donijela je odluku da neće ograničiti unos hrane, ali je nabavila šipku. Prvi pokušaj bio je loš. “Nisam se mogla ni podići s tla pa sam odustala. Nakon tri do četiri tjedna sam si odlučila dati još jednu šansu”, pojasnila je.

Tijekom lockdowna imala je vremena vježbati pa je plesala po šipci nekoliko puta dnevno. Razonoda je počela davati rezultate.

“Ljudi su počeli komentirati da sam smršavjela. Primijetila sam da mi je odjeća prevelika pa sam stala na vagu i shvatila da sam izgubila skoro 20 kilograma”, prepričava. 

Wilson je počela s lakoćom obavljati svakodnevne zadatke te je usvojila normalne prehrambene navike. Danas teži 77 kilograma, što znači da je u 18 mjeseci skinula 54 kilograma. 

“Zahvalna sam svojoj šipci na svemu do čega me dovela. Sretna sam sama sa sobom, bez obzira na veličinu”, zaključila je.

Sad trenira šest puta tjedno između 20 minuta i sat vremena.

Izvor: index fit

Prethodni članakŠest savjeta koji će vam pomoći da brzo ublažite opekline od sunca
Sljedeći članakNutella keksi od samo četiri sastojka gotovi su u par minuta