7.1 C
Travnik
Četvrtak, 18 travnja, 2024
NaslovnicaZanimljivostiInfluencerica pozirala u donjem rublju i pokazala koliko su Instagram fotke nerealne

Influencerica pozirala u donjem rublju i pokazala koliko su Instagram fotke nerealne

SVE je više influencera koji nastoje ukazati na nerealna očekivanja koja nam društvene mreže nameću, ali i na iskrivljenu sliku stvarnosti.

Nelly London je jedna od njih. Na Instagramu je prati gotovo pola milijuna ljudi, a sada je pokazala zašto fotografije “prije i poslije” mogu biti izrazito opasne. Inače, na svom profilu rado dijeli detalje oporavka od poremećaja prehrane, a svjesna je i toga koliko okolina, ali i influenceri, utječu na uspješnost takvog oporavka.

“Ne može se poreći da ovakve objave ističu ogromnu razliku koju mogu stvoriti kut, poza, doba dana ili jednostavno osvjetljenje fotografije, što može zaista otvoriti oči i biti od velike pomoći mnogim ljudima (uključujući i mene)”, napisala je, ali se i zapitala što ako vaše tijelo ne izgleda ovako.

Nelly je također raspravljala o tome kako mnogi, poput osoba s invaliditetom ili onih s kožnim oboljenjima, ne mogu koristiti jednostavne trikove kako bi “promijenili” izgled. Iako je i sama ranije objavila već nekoliko ovakvih serija fotografija, priznala je da se često pita jesu li takve objave ustvari štetne. Upravo to je odlučila pitati i svoje pratitelje.

Dok su pojedinci istaknuli kako su za njih ovakve objave korisne, drugi se nisu složili s time, prenosi Daily Star.

Jedan od njih je komentirao: “Mrzim fotografije za usporedbu jer mislim da većina ljudi koji ih rade izgleda fantastično na obje.”

Izvor: index

spot_img