TikTokerica Samira Kazan otkrila je jednostavni trik zahvaljujući kojem će prljavi i masni pekači nakon pečenja izgledati kao novi

Najgori dio kuhanja mnogima je pranje posuđa. Rijetko tko voli provoditi slobodno vrijeme ribajući lonce, tave i posude za pečenje, no izgleda kako su korisnici TikToka doskočili i tom problemu.

Naime, Samira Kazan otkrila je kako nakon jela čisti ljepljivi i masni protvan. Umjesto da trati dragocjeno vrijeme na ribanje, ona ga je odložila na kuhinjski pult i u njega stavila vrećicu čaja.

Objasnila je da se može upotrijebiti nova ili korištena vrećica. Nakon toga dodajte vruću vodu iz slavine kako biste prekrili sve nečistoće.

Samira je u videu pričekala oko pola sata i pokazala kako je voda poprimila tamno smeđu boju. Za tvrdoglavije mrlje predlaže da dodate malo octa.

Potom je bacila vrećicu čaja i izlila prljavu vodu, a protvan je isprala ispod slavine. Rezultat je besprijekorno čista posuda koja izgleda kao nova.

Video je u kratkom roku postao viralni hit s više od 200.000 pregleda.

“Ovo je čarolija”, “Wow, kakva je ovo vradžbina?”, “Napokon nema ribanja”, “Isprobat ću ovaj trik još danas”, komentirali su TikTokeri.

Izvor: net.hr

Komentari

komentara