Otkako je objavljen, video je dobio više od 24.500 lajkova i 400 komentara pratitelja, a podijeljen je više od 600 puta

TikToker Connor na svom je profilu podijelio jednostavan trik za dobivanje savršenih kriški sira, a za koji je potrebna samo gulilica povrća, piše Mirror.

U videu, koji je pregledan gotovo 166.000 puta, Connor pokazuje kako reže blok sira pomoću gulilice povrća. Njegovi oduševljeni pratitelji nisu mogli vjerovati kako tako jednostavan trik daje savršen rezultat svaki put.

Connor je blok sira stavio na kuhinjsku dasku te ga je pridržavao jednom rukom, dok je drugom gulilicom rezao savršene kriške.

Ipak ima jedna mana

Otkako je objavljen, video je dobio više od 24.500 lajkova i 400 komentara pratitelja, a podijeljen je više od 600 puta. Iako je nekoliko njegovih pratitelja komentiralo kako već znaju za taj trik, ostali su od oduševljenja ostali bez teksta.

“Čitavo vrijeme to radimo pogrešno”, “OMG, to je famozno”, “To je nešto najpametnije što sam vidio cijeli dan”, neki su od komentara.

No, jedan pratitelj ukazao je na jednu manu Connorovog trika.

“Da, ali pogledajte dno bloka sira”, istaknuo je. Budući da ne možete gurnuti gulilicu kroz cijelu dužinu sira do daske za rezanje, ostala je velika gruda sira na dnu.

Izvor: net.hr

Komentari

komentara