10.1 C
Travnik
Petak, 29 ožujka, 2024
NaslovnicaBiHGrašina suradnica potvrdila: "Posljednjih mjeseci on i Danijela žive odvojeno"

Grašina suradnica potvrdila: “Posljednjih mjeseci on i Danijela žive odvojeno”

SURADNICA Petra Graše Martina Podgorski potvrdila je da on i Danijela Martinović više ne žive zajedno.

“Istina je da Danijela i Petar posljednjih mjeseci primarno žive na odvojenim adresama, kako zbog poslovnih projekata tako i zbog određenih osobnih razloga”, rekla je Martina za Dnevnik.hr.

Zajedno proveli 24 godine

45-godišnji pjevač i četiri godine starija pjevačica zajedno su proveli 24 godine. Upoznali su se 1995. godine na Dori u Opatiji, a dvije godine kasnije započeli su ljubavnu vezu.

Par se rijetko moglo vidjeti zajedno u javnosti, a više puta su isticali da njihovoj vezi nije potreban brak kako bi ostali jedno uz drugo.

“Ja sam 1995. na Dori bio autor pjesme Boginja koju je otpjevao Oliver Dragojević. Mi smo bili drugi jer, naravno, na svakom festivalu gdje Tonči Huljić piše pjesmu, on bude prvi. On je tad bio prvi s Danijelom. Ja sam gledao taj njihov stol i nisam ih tada ni poznavao. Zdenko Runjić, Oliver i ja smo sjedili, a ja sam gledao taj stol pokraj nas i mislio si: Sad su ti neki Huljići pobijedili. Vidi ovu malu plavu koja pjeva kikiriki Miki moj. Ništa mi tu nije bilo jasno. Na kraju je ta ‘mala’ već 22 godine moja djevojka, a ovaj čovjek do mene je moj veliki prijatelj i jedan od najboljih autora mojih hitova. Život je ponekad tako duhovit”, ispričao je Grašo prije nekoliko godina u jednom showu.

Izvor: dnevnik.hr / index

spot_img