Zbog ovoga volim svoju majku. Radila je kao čistačica 35 godina i danas je odlučila stati na kraj – napisala je njezina kćer.

Žena koja je 35 godina svog života radila kao čistačica, zadivila je britansku javnost nakon što je u medije dospjelo pismo koje je na odlasku ostavila svojoj šefici koja ju je maltretirala na radnom mjestu.

Žena, koja je odlučila ostati anonimna, odlučila je zadnji dan prije odlaska u mirovinu svojoj šefici otvoreno reći da bi se prema zaposlenicima trebala odnositi s više poštovanja. Pismo je ubrzo postalo viralni hit na društvenim mrežama.

– Pozdrav moje dame, sutra će biti moj zadnji radni dan u HSBC. Pripremila sam materijale za čišćenje za kolegicu koja će me zamijeniti. Odlazim nakon što ste se šefice odnosili agresivno i okrutno prema meni. To je samo odraz vašeg karaktera. Želim da zapamtite sljedeće: U svijetu u kojem možete biti bilo tko, budite pristojni – stoji u pismu, koje prenosi Mirror.

Pismo je podijelila njezina kći uz poruku:

– Zbog ovoga volim svoju majku. Radila je kao čistačica 35 godina i danas je odlučila stati na kraj groznom poslodavcu i svima pokazati kakva je. Uživaj u mirovini – napisala je njezina kćer.

Više od 135 tisuća ljudi lajkalo je njezinu objavu, a mnogi su podijelili slična iskustva.

– Bravo za nju! Moj tata je 30 godina radio kao domar u školi i trpio poniženja od drugih kolega – komentirala je jedna žena.

– Odgojena sam u obitelji u kojoj su me učili da je svaki posao vrijedan poštovanja. Bio netko čistač ili vlasnik nekog poduzeća, svejedno, svi su oni jednako vrijedni i zaslužuju biti tretirani s poštovanjem. Bravo za tvoju mamu! – komentirala je druga žena.

Izvor: večernji.hr

Komentari

komentara