0.8 C
Travnik
Četvrtak, 18 travnja, 2024
NaslovnicaSvijetTaman da poljubi mladu, pojavila mu se bivša i to u vjenčanici

Taman da poljubi mladu, pojavila mu se bivša i to u vjenčanici

Klečala je pred mladoženjom odjevena u vjenčanicu i kroz suze vikala: “Ja sam kriva”

Nevjerojatan incident dogodio se na jednom vjenčanju u Kini gdje se bivša mladoženjina djevojka u vjenčanici pojavila na ceremoniji te upropastila cijelu svadbu.

Djevojka je prišla mladencima trenutak prije nego što su se trebali poljubiti. Klečala je pred mladoženjom odjevena u vjenčanicu i kroz suze vikala: “Ja sam kriva'”, moleći ga da joj oprosti, piše Daily Mail. 

Iako je mlada u početku djelovala smireno, u jednom je trenutku istrgnula ruku za koju je mladoženja držao te je napustila pozornicu.

Snimka s vjenčanja brzo se proširila kineskim društvenim mrežama i na portalima, a mediji su doznali kako je mladoženja s djevojkom prekinuo jer su im ”karakteri bili previše različiti”.

I sam se šokirao kada mu se bivša djevojka nepozvana pojavila na vjenčanju i to noseći vjenčanicu.

Organizator vjenčanja također je ostao u šoku, a na snimci se čuje kako govori ”imamo neočekivanu situaciju ovdje” nakon čega je dodao: ”Možda je ovo realnost ljubavi”.

Mladu koja je otišla s pozornice podržali su brojni korisnici društvenih mreža. 

“Ne uništavaj tuđu vezu kako bi zadovoljio vlastitu opsesiju”, “Ovo je pravi razlog zašto ne možeš biti prijatelj s bivšom”, samo su neki od brojnih komentara.

Izvor: avaz

spot_img