Večeras od 21h, gost večeri u Studiju Dolina Lašve poznata estradna umjetnica Ćana

Ne propustite biti s nama u večeri punoj dobre muzike 3.4.2021. od 21h. Uživajte uz našeg voditelja programa Olivera i neizbježnog kamermana Vilima kojima nije lako uz poznate osobe biti koncentriran na svoje uloge u večerašnjoj emisiji.

Ovaj put smo doveli u goste estradnu umjetnicu Ćanu koja je već dokazala na ovim prostorima da može napuniti sale do posljednjeg mjesta.

Moramo naglasiti da naši gosti pjevaju UŽIVO što daje poseban čar prijenosa emisija, dok će naš voditelj pročitati i komentare koje stignu jer uvijek dobivamo mnogoooo poruka i to nas čini sretnim. Na žalost sve komentare u emisiji ne može da pročita pa budite uporni. Možda baš vaš komentar bude u eteru.

Pratiti nas možete na facebooku kao i na našem youtube kanalu gdje također možete komentirati.

Upoznajte našu večerašnju gošću ĆANU:

Iako su joj u mladosti mnogi predviđali blistavu košarkašku karijeru, Ćana je odlučila da joj muzika bude glavno zanimanje.

Počela je da nastupa sa 19 godina u subotičkom restoranu „Beograd“. Veoma brzo se za nju pročulo u ostalim okolnim mestima.

Sa Kulturno-umetničkim društvom nastupala je širom Vojvodine, Srbije i crnogorskog primorja. Nakon toga usljedili su nastupi u Kanadi, te europskim gradovima Bazel, Hanover, Insbruk, Salcburg i drugima.

Prvi album je snimila 1998. godine. Na njemu je bilo 11 pjesama, a posebno se izdvojila „Nadam ti se“. Od tada do danas (2019. godina) objavila je devet albuma. Učestvovala je na festivalima „Moravski biseri“, „Lira“ i drugima.

U dosadašnjoj karijeri osvojila je brojne nagrade, a mnogi je smatraju „najvećim radnikom na muzičkoj sceni“ zato što redovno nastupa u klubovima, kafićima i restoranima, te svadbama i drugim slavljima u zemlji i inostranstvu.

Ali evo izdvojila je vrijeme da posjeti i naš STUDIO DOLINA LAŠVE. Na što smo ponosni.

Više vam nećemo otkrivati zato budite s nama i uz nas tokom večeri gdje možete da saznate mnogo više…

Zapratite naš Youtube kanal Studiu Dolina Lašve kao i facebook stranicu DolinaLašve.info i pratite nas uživo.

Izvor: Biografija.org / DL

Komentari

komentara