CONOR MCGREGOR objavio je da ipak neće 10. lipnja ući u kavez s Dustinom Poirierom u glavnoj borbi UFC-ove priredbe UFC 264.

Irski borac tvrdi da je borba otpala i da je to nešto što se ne može promijeniti. Među dvojicom boraca izbila je svađa nakon što je Poirier rekao da je McGregor obećao donirati pola milijuna dolara jednoj američkoj dobrotvornoj organizaciji, ali da nikad nije dao novac.

McGregor je poludio kad je to čuo i uzvratio da nikad ne donira novac ako točno ne zna na što će biti potrošen, a otišao je i korak dalje pa otkazao borbu.

Žestoke uvrede za Poiriera

U ponedjeljak popodne McGregor je na Twitteru objavio žestok status u kojem je izvrijeđao Poiriera i dao do znanja da se njihova borba neće dogoditi.

“Gotov si, seljačino. Zašto mičeš ušima? Ti jebena seljačino mrtvog mozga. 500 tisuća dolara bez jasnog plana. Kako da ne, budalo. Vjerojatno baš i ne znaš s novcem. Borba otpada. Borit ću se s nekim drugim. Sretno s tvojim starim ugovorom”, slobodan je prijevod onoga što je McGregor poručio pa dodao:

“Moj tim pazi na to da svaka donacija bude smislena, svi znaju da sam darežljiv. Mozgom ćeš platiti ovaj pokušaj da okaljaš moje ime. Kujo. Mala kujo.”

Izvor: index.hr

Komentari

komentara