12.9 C
Travnik
Petak, 29 ožujka, 2024
NaslovnicaBiHSamo za najhrabrije! Postavljena ljuljačka iznad Mostara

Samo za najhrabrije! Postavljena ljuljačka iznad Mostara

Ljuljačka je trenutno u fazi testiranja kako bi posjetitelji željni adrenalina bili sigurni tijekom upotrebe

Nova atrakcija s neodoljivim pogledom na grad, uskoro bi mogla bilježiti prve posjetitelje. Naime, na brdu Fortica u sklopu nedavno izgrađene nebeske šetnice, tkz. Skywalka postavljena je ljuljačka.

Ljuljačka je trenutno u fazi testiranja kako bi posjetitelji željni adrenalina bili sigurni tijekom upotrebe. Ideja o postavljanju ljuljačke planirana je uz izgradnju Skywalka.

https://www.facebook.com/1636901199862636/videos/2959289824290427/?so=watchlist&rv=video_home_www_playlist_video_list

”U planu nam je da se ispod napravi jedna ljuljačka, tako da se može s opremom uživati u adrenalinu te da se ljulja iznad provalije”, rekao je uoči izgradnje Skywalka predsjednik Udruženja MTBA Đani Rahimić.

Skywalk vrijedan oko 40 tisuća maraka, samo je dio ponude koji se nudi na vidikovcu Fortica iznad Mostara. U ponudi je zip-line, viseći most i drugi sadržaji za ljubitelje pustolovine i prirode.

”Trudimo se da proširimo i uvedemo nešto novo, zato što ljudi dolaze, posjećuju, uvijek traže nešto novo. Najveća atrakcija je pogled na grad i mi ga pokušavamo što više iskoristiti i učiniti pristupačnijim ljudima. Šetnice, staze i vidikovci su nešto što je usmjereno da ljudima omogući da što lakše mogu doći do tih mjesta”, rekao je Rahimić.

Izvor: bljesak.info

spot_img