Sergio Ramos itekako je važna karika u Realovom lancu, no ove sezone trener Zinedine Zidane baš i nije mogao previše računati na pouzdanog 35-godišnjeg stopera. Ramos je tako ove sezone igrao u tek 15 prvenstvenih utakmica, odnosno u četiri utakmice Lige prvaka

Sergio Ramos muku muči s ozljedama ove sezone. I tek što se vratio na teren, stigla je ozljeda u reprezentativnom dresu. Potom se zarazio i koronavirusom, pa ga posljednje vrijeme uglavnom gledamo kao jednog od rijetkih navijača na stadionu Alfredo Di Stefano.

Uz sve to, Ramos je skupio i dosta negativnih bodova kod navijača, jer je ucjenjivao klub, tražeći istu plaću, ali i dvogodišnji ugovor, a što je kontra svih Realovih pravila.

Jer za igrače u tim godinama, Kraljevski klub nudi tek jednogodišnje ugovore, a kakvog je recimo i to, Luka Modrić odlučio potpisati bez obzira na sve.

Međutim, nakon višemjesečnog natezanja, čini se da se ovoj trakavici nazire kraj.

Ramos je odlučio pristati na ugovor s deset posto manjom plaćom. Pri tom mu Perez obećaje i novi ugovor na kraju sljedeće sezone, te sada vrlo realnim izgleda da će se ovaj poslovni odnos nastaviti i sljedećih godina.

Izvor: tportal

Komentari

komentara