RAZGOVOR za posao može biti veoma stresan pa ne čudi da se kandidati ponekad zbune ili kažu nešto glupo, no jedan je kandidat otišao toliko daleko da je poslodavac pozvao policiju.

Na Redditu je korisnik upitao poslodavce da opišu neke od najgorih iskustava koja su imali s kandidatima, a jedan je ispričao kako je kandidata upitao koji su mu hobiji te se šokirao njegovim odgovorom.

“Pitao sam ga čime se bavi u slobodno vrijeme, a on mi je rekao da sakuplja stvari koje lijepe žene odbace”, napisao je.

“Odmah sam pozvao policiju i predao im njegov životopis.”

Drugi poslodavac ispričao je da je pozvao jednu ženu na razgovor, no ona nije htjela doći na lokaciju vlastitim automobilom, nego je zahtijevala da po nju dođe osobni vozač.

“Ponudili smo joj da umjesto nje pozovemo taksi, ali nije htjela. Željela je limuzinu. Zahvalio sam joj se i rekao joj da je razgovor otkazan.”

Treći poslodavac priznao je da je jedna kandidatkinja navela sve njene bivše dečke koje rade u toj tvrtki i naglasila kako jedva čeka vidjeti njihova ljubomorna lica kad je ugledaju.

“Nisam joj bio niti ponudio posao do tog trenutka jer smo razgovarali niti tri minute. Odmah sam je poslao kući”, objasnio je.

Izvor: index.hr

Komentari

komentara