STIPE Miočić želi novu borbu za pojas UFC-ovog teškaškog prvaka, isti onaj koji je predao Francisu Ngannouu u meču za naslov održanom u Las Vegasu prije nešto više od mjesec dana.

Podsjetimo, Miočić je poražen u drugoj rundi meča protiv Kamerunca koji je slavio nokautom i tako u drugom pokušaju protiv američko-hrvatskog borca uzeo prvu titulu.

Zastao i izgubio naslov

Ponovio je da se dobro osjećao u meču, da je računao da će borba trajati četiri runde i da je do nokauta došlo nakon kontranapada u kojem je zastao na djelić sekunde Miočić je u toj borbi imao 106 kilograma, čak 13 kilograma manje od Ngannoua pa je već ranije najavio da će poraditi na mišićnoj masi, a sad i otkrio što namjerava.

”Želim vratiti ono što je moje. Pokušavam doći na 113 kilograma. U borbi protiv njega sam bio na 105 kg, ne zato što sam tako planirao već zbog treninga. Uistinu ću se pridržavati plana kako bih nabacio težinu i masu. Osjećao sam se dobro, ali dodatnih osam kilograma će mi pomoći jer ću se osjećati jačim. On je stvarno velik tip”, izjavio je Miočić tijekom gostovanja u emisiji The Pat McAfee Show.

Osam puta u borbi za titulu

Miočić je protiv Ngannoua upisao poraz u osmoj uzastopnoj borbi za pojas prvaka. Titulu prvaka UFC-ove teške kategorije osvojio je 2016. u meču protiv Fabricija Werduma te ju je otad uspješno branio četiri puta. Gubio ju je dvaput, a nakon poraza od Daniela Cormiera protiv istog borca vratio ju je u svoje vlasništvo.

Izvor: index.hr

Komentari

komentara