POJAVIO se neočekivani problem za Real Madrid pred uzvratnu utakmicu polufinala u Ligi prvaka. Iako je klub već uputio notu kojom se nada riješiti nastali problem, u ovom trenutku se čini izglednim da će Marcelo propustiti drugi susret protiv Chelseaja.

Real Madrid je kao domaćin odigrao 1:1 s londonskom momčadi u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka, a pred drugu, koja je na rasporedu 5. svibnja, našao se u neočekivanom problemu. Dan prije odigravanja utakmice Realovi nogometaši krenut će na put prema Londonu, a istog dana u Madridu se održavaju izbori za Skupštinu Madridske zajednice te je slučajnim odabirom odlučeno da će ih nadzirati upravo Marcelo.

Ista čast dopala je Victora Chusta.

U Realu se nadaju promjeni odluke

Real Madrid je odmah kontaktirao gradske vlasti kako bi od njih zatražio promjenu odluke, no zasad nije u tome uspio.

Postoji mogućnost da dođe do obrata, ali i da Marcelo na dan utakmice u vlastitom aranžmanu krene prema Londonu i stavi se na raspolaganje treneru Zinedineu Zidaneu.

U utakmici igranoj u utorak Real Madrid je kao domaćin hvatao zaostatak za Chelseajem. Gosti su poveli golom Christiana Pulisica u 14. minuti, a izjednačio je Karim Benzema u 29.

Izvor: index.hr

Komentari

komentara