9 C
Travnik
Petak, 29 ožujka, 2024
NaslovnicaLifestyleLejla Filipović ponovno pokazala istančani modni stil u chic proljetnom stajlingu

Lejla Filipović ponovno pokazala istančani modni stil u chic proljetnom stajlingu

Lejla Filipović, bivša Miss Hrvatske, u svakoj prigodi sjajno izgleda bez obzira, a iako je posljednje vrijeme najčešće viđamo u sportskim varijantama, najnoviji ženstveni stajling oduševio je njezine brojne pratitelje

Supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića u svojoj garderobi ima zanimljivu kolekciju haljina koje su bez sumnje jedan od njezinih najdražih komada.

Haljine su unazad nekoliko sezona bilježe veliku popularnost, a zaljubljenice u modu ih nose tijekom cijele godine u najrazličitijim varijantama koje laskaju svakom stasu.

I Lejla je velika ljubiteljica haljina, pa je na svom Instagram profilu pokazala proljetni look za koji je dobila samo pohvale.

U haljini sitnog cvjetnog uzorka koju je uparila s kratkom bundicom, gležnjačama i torbicom od brušene kože u boji duhana, zgodna Dubrovkinja je plijenila poglede. Pravi proljetni stajling zaokružila je velikim sunčanim naočalima i mladenačkom frizurom. ‘Uvijek šik’, ‘Predivno’, glasili su komentari Lejlinih pratitelja kojima se svidio njezin veseli modni odabir.

Inače, bivša misica nedavno je svojim brojnim fanovima otkrila i zbog čega se podvrgnula korekciji nosa. 

‘Nos sam operirala prije 20 godina. Nisam to napravila radi devijacije septuma nego isključivo iz estetskih razloga. Nije dirana kost, samo je prednji dio sužen i podignut’, pojasnila je Lejla.  

Otkrila je i između ostalog i kako održava liniju. Rekla je da ima jako dobru genetiku i zahvalnu građu. ‘Zadnjih par godina pazim što jedem ali nisam nikad bila na dijeti. Poprilično sam neredovita u vježbanju i moram ozbiljno poradii na tome’, napisala je na Instagramu.

Izvor: tportal.hr

spot_img