Neki korisnici Facebooka čak će se i naljutiti ako primijete da im niste nešto označili sa Sviđa mi se

Klasična objava posta na Facebooku i Instagramu u pravilu nema baš visok postotak lajkova. Najčešće se radi o 20-ak posto vaših prijatelja ili čak i manje. Ipak, činjenica je da mnoge postove pogledamo, ali nam se ne da stisnuti gumb Like. Ili pak to ne želimo, iz nekog razloga. Nekome je to “za život važno”, sudeći po komentarima nekih korisnika ovih društvenim mreža.

Više puta sam od prijatelja čuo: vidio sam da si mi lajkao onu moju objavu. Mnogi će na Facebooku i Instagramu nakon objave pogledati tko im je lajkao, a tko nije lajkao. Zamislite da muž ne lajka nešto supruzi, ili djevojka dečku. Obično se takve stvari rješavaju nakon jednog razgovora, odnosno prigovora.

OK, to ste riješili. Ali, što s onima koji vas prate, pogledaju svaki vaš post, ali ne žele ostaviti trag. Nisu svjesni koliko je to nekome bitno u životu. Ipak, postoji rješenje i za to.

Jedan od najjednostavnijih načina je postavljanje Story priče. Dakle, objavite Story, na Facebooku ili na Instagramu, a možda je najbolje rješenje na obje društvene mreže. Krenite od Instagrama te unutar istog posta samo označite da se Story objavi i na Facebooku. Tko god od vaših prijatelja bude vidio vaš Story, to će ostati zabilježeno samo vama.

Ako vam se ne da osmišljavati dobar Story, jednostavno snimite cvijet i objavite. I zatim pratite. Primijetit ćete jako puno vaših prijatelja u popisu, a inače se ne pojavljuju na popisu lajkera ispod postova. Naravno, nemojte zaboraviti da se Story (priče) brišu nakon 24 sata. Dakle, morat ćete sami sebe nadzirati.

Izvor: smartlife.hr

Komentari

komentara